Parkeren Den Haag

Parkeren Den Haag

Parkeren Den Haag

Parkeren in Den Haag? Dan is het goed om te weten dat er enkele autoluwe straten zijn. Desondanks kunt u in het centrum parkeren. In vrijwel de hele stad en bij Scheveningen geldt betaald parkeren. Als u een evenement of bezienswaardigheid bezoekt, is Q-Park de beste optie. Onze parkeergarages zitten midden in het centrum, zijn goed bereikbaar en u kunt er comfortabel parkeren.

Dankzij Q-Park kunt u dichtbij alle bezienswaardigheden in het centrum van de stad uw auto kwijt. Uw dagje winkelen, avondje uit of een bezoek aan één van de vele bezienswaardigheden in Den Haag begint bij een goede stalling van uw auto. Op loopafstand van bezienswaardigheden.

Parkeergarages Den Haag

Een fijn idee is dat u dankzij Q-Park uw auto altijd in de buurt van een bezoekdoel kan parkeren. Onze parkeergarages zitten nabij de grote publiekstrekkers én het centraal station in de Hofstad.

Een must see in Den Haag is het Plein en het Binnenhof met zijn eeuwenoude regeringsgebouwen, het Torentje en de Ridderzaal. U kunt er ook terecht in één van de vele gezellige horecazaakjes of bij spraakmakende evenementen. Vergeet het Stadhuis aan het Spui en de Kalvermarkt niet.

Wilt u Het meisje met de parel van Johannes Vermeer zien? Voor dit topstuk gaat u naar het Mauritshuis. Q-Park heeft er twee grote garages op een paar minuten wandelen. Lees hier meer over de toeristische bezoekdoelen van Den Haag
U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Den Haag weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Den Haag

Stad:
Den Haag
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)