Management

Management

Mark van Haasteren   Michiel Tenge   Fred Wilkes  
M.J.A.L.
van Haasteren
 
M.S. Tenge
 
F. Wilkes
meer info   meer info   meer info  

 

Mark van Haasteren

 

M.J.A.L. van Haasteren

Mark van Haasteren, (Algemeen) Directeur van Q-Park Nederland, studeerde Business Management aan de Universiteit van Hertfordshire (VK). Hij begon zijn loopbaan in de chemische industrie, bij DSM, waar hij diverse managementfuncties bekleedde. In 1995 was hij betrokken bij de start van Vodafone (Libertel) in Nederland en werd hij benoemd als directeur Personeel & Organisatie. In 1999 werd hij verantwoordelijk voor de MKB markt voor Vodafone Nederland. In augustus 2003 trad hij in dienst van Q-Park.

 

 

Michiel Tenge

 

M.S. Tenge

Michiel Tenge is als Financieel Directeur van Q-Park Nederland verantwoordelijk voor Finance, ICT en Legal. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en later Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. In februari 2005 trad hij in dienst bij Q-Park Nederland. Daarvoor werkte hij o.a. als Financieel Directeur bij Hauzer Industries b.v. en in de automotive, als Financieel Directeur bij Inalfa Roof Systems Group. Daarnaast bekleedt hij diverse adviesfuncties voor verschillende bedrijven.

 

 

Fred Wilkes

 

F. Wilkes

Fred Wilkes studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool te Eindhoven. Tijdens zijn loopbaan heeft hij in diverse Marketing Management functies gewerkt bij o.a. Automobielimporteur Pon, Exact Software en Libertel/Vodafone. In januari 2005 trad hij in dienst bij Q-Park Nederland in de functie van Manager Sales en Marketing. Vanaf 1 juli 2012 neemt Fred Wilkes de rol van directeur Business Development Q-Park Nederland op zich. In zijn nieuwe functie blijft Wilkes deel uitmaken van het management team van Q-Park Nederland en is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdere groei van de vastgoedportefeuille.

 

 

Gerard Brouwer

 

G.H. Brouwer

Gerard Brouwer bekleedde diverse functies in de zakelijke dienstverlening en startte in 1995 een eigen bedrijf in de facilitaire dienstverlening. Gedurende deze periode adviseerde hij diverse partijen over mobiliteits- en parkeervraagstukken. In 2001 begon Gerard bij Q-Park Nederland als Regiomanager Noord/Oost Nederland. Vanaf 1 januari 2005 wijzigde zijn functie in Manager Operations Oost Nederland. Als Directeur Operations van Q-Park Nederland is hij sinds januari 2008 verantwoordelijk voor alle parkeerfaciliteiten in Nederland.

 


Parkeren

Parkeren

Stad
Zoek >