PERSBERICHTEN

PERSBERICHTEN

 
Q-Park exploitant parkeergarage Weena Rotterdam
maandag, 05 januari 2009

De parkeergarage Weena, gelegen aan de Karel Doormanstraat biedt plaats aan 480 parkeerders en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het parkeertarief bedraagt € 2,50 voor 54 minuten of een gedeelte hiervan en het dagtarief is vastgesteld op € 27. Deze parkeerfaciliteit is een aantrekkelijke uitgangspositie voor degenen die bijvoorbeeld het nabijgelegen Holland Casino willen bezoeken of gaan winkelen in het centrum van Rotterdam.

 

Parkeergarage Weena Rotterdam zal worden omgebouwd naar de herkenbare Q-Park huisstijl. Dat wil onder meer zeggen dat er nieuwe bebording in de parkeergarage wordt aangebracht die zorgt voor een betere routing en het makkelijk vinden van een parkeerplaats of de uitgang.

Papieren wisselgeld
Het parkeermanagementsysteem wordt gemoderniseerd. Met een nieuwe technologie van betaalautomaten is het voor het eerst bij Q-Park mogelijk papiergeld in plaats van munten als wisselgeld retour te ontvangen. De nieuwe speedgates zorgen voor een verbeterde veiligheid van de klant en zijn auto. Alleen parkeerders hebben toegang tot de parkeergarage.
Ook de Parking Host loge wordt vernieuwd waardoor de klant op de extra services kan rekenen die Q-Park de klanten biedt, zoals de starthulp en een paraplu. En in geval van nood is er een AED aanwezig.

Over Q-Park
Vorig jaar opende Q-Park haar 200e parkeergarage in Nederland, bij het Rijnland Vierzicht Ziekenhuis in Leiderdorp. In heel 2008 kwamen er 35 Q-Park parkeerlocaties bij met in totaal 9.198 parkeerplaatsen. Daarmee is het Nederlandse bedrijf marktleider in ons land. Meer dan 200 Q-Park parkeeraccommodaties, waaronder 60 P+R terreinen, zijn te vinden in vrijwel alle grote steden. Opdrachtgevers zijn onder meer overheden, projectontwikkelaars, ziekenhuizen en particuliere bedrijven. Q-Park heeft samenwerkingsverbanden met de Nederlandse Spoorwegen en de ANWB.

 
Q-Park behoort tot de top 3 van de Europese parkeerbedrijven, met parkeergarages in eigendom, exploitatie, beheer of een mixvorm daarvan. Q-Park is herkenbaar aan zijn kwaliteit en heeft een portfolio van meer dan 800.000 parkeerplaatsen en kantoren in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

 

 
 
Parkeren

Parkeren

Stad
Zoek >