PERSBERICHTEN

PERSBERICHTEN

 
Q-Park Nieuwe Markt in Gouda volledig gerenoveerd
woensdag, 01 september 2010

Parkeergarage Q-Park Nieuwe Markt is weer om door een ringetje te halen. De locatie is onlangs helemaal opgeknapt met onder andere een mooie coating op de vloeren, een nieuwe entree en verschillende services.

 

Uitgebreide renovatie

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om Q-Park Nieuwe Markt op te frissen in de bekende

Q-Park stijl. Nieuwe coating op de vloeren, verbeterde verlichting, nieuwe bebording en aanpaste routing en belijning. Maar de meest opvallende ingreep is toch wel de volledige vernieuwing van de inrit. Er is een nieuw portaal geplaatst, de gevelbekleding is aangepakt en de apparatuur is aangepast zodat er voortaan 24 uur per dag, zeven dagen per week uitgereden kan worden.

 

Gemak dient de parkeerder

Bij de renovatie is vooral gekeken naar het gemak voor de parkeerder. Zo is er een nieuwe loge voor de Parking Hosts gemaakt, waar mensen met vragen altijd gemakkelijk terecht kunnen. Bij de betaalautomaten kan, naast met cash, ook met pin, chipknip en creditcard betaald worden. Tenslotte is Q-Park Nieuwe Markt na de renovatie voorzien van een starthulp voor auto’s, een hart defibrillator, een mobiel netwerk en er zijn paraplu’s verkrijgbaar.

 

Parkeren in hartje centrum

In het historische stadscentrum van Gouda zijn vele leuke winkels te vinden. Het aanbod is zeer divers en loopt van kleding tot elektronica. De meeste winkels zijn zes dagen per week open en op donderdagavond is het koopavond.

 

Parkeren bij Q-Park Nieuwe Markt betekent makkelijk en veilig parkeren in het hartje centrum van Gouda voor slechts € 1,50 per 52 minuten (of een deel daarvan). Het maximale dagtarief is € 12,00 en er zijn verschillende aantrekkelijke abonnementen beschikbaar voor mensen die er vaak parkeren.

 

Openingstijden

De openingstijden van Q-Park Nieuwe Markt zijn maandag t/m donderdag van 08.00 tot 19.00 uur; vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Op koopzondag is de parkeerfaciliteit van 10.00 tot 18.00 uur open. Uitrijden kan 24 uur per dag op alle dagen.

 

Over Q-Park

Q-Park behoort tot de top 3 van de Europese parkeerbedrijven, met parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie en beheer. Q-Park is herkenbaar aan haar kwaliteit en heeft een portfolio van meer dan 830.000 parkeerplaatsen in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

 

In Nederland is Q-Park marktleider met 235 parkeerfaciliteiten, waaronder 86 P+R terreinen, in vrijwel alle grote steden. Opdrachtgevers zijn onder andere overheden, projectontwikkelaars, ziekenhuizen en particuliere bedrijven.

 

 
 
Parkeren

Parkeren

Stad
Zoek >