Parkeren Breda

Parkeren Breda

Parkeren Breda

Gaat u met de auto naar Breda? Parkeer dan bij Q-Park. Of u nu gaat winkelen in het bruisende stadshart, de diverse musea en galeries een bezoek brengt of een fietstocht wilt maken door de bossen, er is altijd een Q-Park op loopafstand in Breda.

Parkeergarages Breda

In Breda heeft Q-Park drie grote parkeerplaatsen. De parkeergarage Centrum heeft plek voor 300 auto’s. Deze garage ligt, zoals de naam al zegt, midden in het centrum van Breda. Een perfecte beginpositie om de stad te ontdekken. Naast deze parkeergarage heeft Q-Park ook nog twee Park + Rides bij het station. Bij elkaar hebben de P+R’s 850 parkeerplekken dus er is altijd wel een plek vrij om te parkeren. Vanaf het station is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het centrum van Breda.

Diverse abonnementen

In Breda is het mogelijk om abonnementen af te sluiten bij de parkeerplaatsen. Werkt u hier of moet u vanaf Breda elke dag met de trein? Bij Q-Park is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Deze abonnementen maken het parkeren nog makkelijker en voordeliger. Een abonnement voor kantoortijden, het weekend, de nacht of wilt u gewoon 7 dagen in de week uw auto de hele dag kwijt? Bij Q-Park is het mogelijk om een abonnement naar uw wensen af te sluiten.

Zorgeloos in- en uitrijden

Bij Q-Park is het mogelijk om in- en uit te rijden met uw betaalpas. Geen gedoe met betaalautomaten en contant geld. U laat uw bankpas scannen bij de ingang van de parkeergarage en bij het uitrijden wordt het parkeerbedrag automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

Komt u vaker in een Q-Park parkeergarage en wilt u inzicht in uw maandelijkse kosten voor het parkeren? Q-Park heeft de SmartCard. Met de SmartCard is het mogelijk om één keer per maand al uw parkeerkosten te betalen en kan u op internet uw factuur bekijken. U kan de SmartCard gebruiken in bijna alle parkeergarages van Q-Park.

Q-Park in Breda

Parkeren in Breda begint bij Q-Park. Onze parkeergarages zijn ruim van opzet en hebben goede voorzieningen.

 

  • Zorgeloos in én uitrijden
  • Onze parkeergarages zijn 24/7 geopend
  • Dichtbij de populairste bezoekdoelen

Diensten Q-Park Breda


U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Breda weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Breda

Stad:
Breda
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Breda: