Parkeren Heerlen

Parkeren Heerlen

Parkeren Heerlen

Uw auto parkeren in Heerlen? Dat kan bij Q-Park op vele plekken in de stad. Onze parkeergarages zijn goed bereikbaar. Bij Q-Park bent u verzekerd van een comfortabele plaats. Onze garages zijn voorzien van alle gemakken.

 

 

  > Reserveer een parkeerplaats in Heerlen De voordelen
  • Zeker van een parkeerplaats.
  • 24/7 in- en uitrijden.
  • Eenvoudig betalen met iDeal, Mastercard of Visa.

 

Heerlen telt 7 Q-Park parkeergarages en 1 P+R terrein. Daarmee vindt u in Heerlen altijd een parkeerfaciliteit op loopafstand. Bij enkele locaties kunt u vooraf online uw parkeerplaats reserveren (Q-Park de Klomp en Q-Park Theater Heerlen Parking). 

Parkeergarages Heerlen

Wie Heerlen bezoekt kan bij Q-Park rekenen op een nette parkeerplaats in de buurt van alle points of interest. Een geliefde plek voor bezoekers van Heerlen is het Pancratiusplein. U vindt hier de Sint Pancratiuskerk, veel gezellige horecagelegenheden en het Glaspaleis.

Dat laatste gebouw is het voormalige warenhuis Heerlen. Het rijksmonument heeft een opvallende glazen gevel en huisvest SCHUNCK*. Een culturele instelling op het gebied van architectuur, beeldende kunst en film. Ook liefhebbers van literatuur, muziek en dans kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn volop educatieve activiteiten voor jong en oud.

Heerlen is een prima winkelstad. U kunt terecht in winkelcentrum Corio Center Heerlen in het centrum van de stad of in shoppingcenter ’t Loon dat recent gemoderniseerd is. Het winkelaanbod is er divers.

Liefhebbers van hedendaagse kunst en cultuur gaan in Heerlen naar Theater Heerlen aan het Burgemeester van Grunsvenplein. De vroegere Stadsschouwburg is het grootste theater van de stad. Het theater telt drie zalen met een capaciteit van 1050, 350 en 140 stoelen en een multifunctionele zaal met 1250 staanplaatsen.

Vanaf Station Heerlen kunt u met de NS verder reizen naar Noord-Nederland of Aken (Duitsland). VEOLIA verzorgt het openbaar vervoer tussen Kerkrade, Heerlen en Maastricht.

Diensten Q-Park Heerlen

Een dagje zorgeloos op pad in Heerlen begint met parkeren bij Q-Park. Het zijn ruime en nette parkeergarages met goede voorzieningen. Q-Park parkeergarages bieden kwaliteit en comfort. U kunt er zorgeloos in én uit rijden en vindt er diverse betaalmogelijkheden. Bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten zijn we 24/7 open.
U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Heerlen weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Heerlen

Stad:
Heerlen
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)