Parkeren Maastricht

Parkeren Maastricht

Parkeren Maastricht

U wilt parkeren in Maastricht? En zoekt een parkeerplaats op loopafstand van het centrum? Dan is een parkeergarage de beste oplossing. Q-Park heeft 11 parkeergarages en 2 P+R terreinen in Maastricht. U kunt er altijd ruim en comfortabel parkeren. Q-Park parkeergarages zijn voorzien van alle gemakken. Zo kunt u zonder zorgen een dagje op stap in Maastricht.

 

  > Reserveer een parkeerplaats in Maastricht De voordelen
  • Zeker van een parkeerplaats.
  • 24/7 in- en uitrijden.
  • Eenvoudig betalen met iDeal, Mastercard of Visa.

 

Maastricht kent diverse evenementen waar veel publiek op afkomt. Zoals André Rieu op het Vrijthof, het culinaire festijn ‘Preuvenemint’ en de toonaangevende kunst- en antiekbeurs TEFAF. Wie zo’n groot evenement bezoekt, doet er verstandig aan een parkeerplaats te reserveren in een parkeergarage.

Q-Park heeft parkeergarages dichtbij alle grote publiekstrekkers. U kunt er zorgeloos in én uit rijden. Bij enkele locaties kunt u zelfs eenvoudig vooraf uw parkeerplek reserveren (Q-Park Cabergerweg, Q-Park Colonel en Q-Park Entre Deux)

Parkeergarages Maastricht

Wie naar Maastricht gaat met de auto kan bij Q-Park parkeren in het centrum, nabij de Markt, het Vrijthof en Onze Lieve Vrouweplein. Dankzij onze gunstige ligging bent u verzekerd van een parkeerplaats in de buurt. Komt u vanaf Station Maastricht dan kunt u uw auto kwijt op de P+R terreinen of bij parkeergarage Q-Park de Colonel.

Bij een bezoek aan Maastricht hoort een bezoek het Vrijthof. Het is het bekendste plein van de stad en het bruist van de activiteiten. U vindt hier ook de Sint Servaas Basiliek en Sint Jans Kerk. Deze twee monumenten zijn zeker een bezichtiging waard. Voor een avondje theater kunt u terecht in het Theater aan het Vrijthof.

In het oudste deel van de stad vindt u het Onze Lieve Vrouwenplein. Genoemd naar de Onze Lieve Vrouwen Basiliek en bekend vanwege het grote aantal horecaterrassen. Bijzonder om te bezoeken is Plein 1992 naast de Maas. Bezoek hier het Centre Céramique of het Bonnefantenmuseum. Na afloopt wandelt u via een hoge brug naar het historische stadspark.

Winkelen in Maastricht kan op vele plekken. Bijzonder is stadsdeel Wyck, tussen Station Maastricht en de Maas. U vindt hier sfeervolle straatjes, authentieke winkels en kleine galerieën. In het centrum van Maastricht vindt u aan het Dominicanenkerkplein een prachtige boekhandel in een kerk waar u ook terecht kunt voor een kopje koffie. Een aanrader voor wie van een bijzondere ambiance houdt.

Diensten Q-Park Maastricht

Zoekt u ruime parkeergarages met goede voorzieningen? Parkeren in Maastricht begint bij Q-Park. We bieden automobilisten kwaliteit en comfort. Elke parkeergarage biedt diverse betaalmogelijkheden. Bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten zijn 24/7 open.
U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Maastricht weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Maastricht

Stad:
Maastricht
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)