Parkeren World Trade Center Amsterdam

Parkeergarage(s) in de buurt van World Trade Center Amsterdam:

Mahler
(0,4 km = ongeveer 6 min wandelen)
Symphony
(0,6 km = ongeveer 8 min wandelen)
Ravel
(0,9 km = ongeveer 13 min wandelen)

AMSTERDAM - World Trade Center Amsterdam

Bij het World Trade Center Amsterdam komt zakendoen tot leven. Zo luidt ook de slogan van het WTC Amsterdam. In het WTC werken meer dan 4000 mensen en zijn meer dan 300 bedrijven gevestigd. Meer dan de helft van deze bedrijven zijn internationaal. Dit maakt het WTC Amsterdam niet alleen een internationaal, maar ook een dynamische omgeving met een eveneens dynamische werksfeer midden op de Zuid-As van Amsterdam. Zoekt u naar een parkeergarage bij WTC Amsterdam, dan is Q-Park Mahler uw beste optie.


Het World Trade Center Amsterdam biedt naast kantoorruimte, vergaderruimtes en andere zakelijke mogelijkheden ook diverse andere diensten en services. Om te ontspannen zoals winkels, restaurants en lunchlocaties. Maar ook functionele diensten en services zoals bijvoorbeeld een tandarts en een kapper.

WTC Amsterdam parkeren dan is Q-Park Mahler de meest geschikte parkeergarage. Niet alleen omdat Q-Park Mahler zeer dichtbij het World Trade Center gelegen is, maar ook omdat Q-Park Mahler over maar liefst 1755 parkeerplaatsen beschikt.

De gunstige ligging van zowel het WTC Amsterdam als Q-Park Mahler zorgen ervoor dat u vanaf hier een van de metrolijnen naar het centrum van Amsterdam kunt nemen. Daarnaast ligt zowel WTC als Q-Park Mahler per trein slechts 6 minuten van Luchthaven Schiphol.


Parkeergarages in de buurt van World Trade Center Amsterdam:

Meer bezienswaardigheden in Amsterdam

Parkeren RAI

Parkeren RAI

Amsterdam Rai is een groot congres, beurzen en evenementen locatie nabij de ringweg-zuid van Amsterdam. 

Lees verder >

Zuidas

Zuidas

De Zuidas Amsterdam is het zakelijke hart van Amsterdam met internationale allure.

Lees verder >

World Trade Center Amsterdam

World Trade Center Amsterdam

Bij het World Trade Center Amsterdam komt zakendoen tot leven. Zo luidt ook de slogan van het WTC Amsterdam. In het WTC werken meer dan 4000

Lees verder >