Parkeren Rotterdam

Parkeren Rotterdam

Parkeren Rotterdam

U wilt parkeren in Rotterdam? In het gehele centrum van Rotterdam geldt betaald parkeren, op elke dag van de week. U kunt het beste parkeren bij Q-Park in Rotterdam. Dan bent u verzekerd van een comfortabele plaats. We bieden u nette parkeergarages voorzien van alle gemakken.

 

  > Reserveer een parkeerplaats in Rotterdam De voordelen
  • Zeker van een parkeerplaats.
  • 24/7 in- en uitrijden.
  • Eenvoudig betalen met iDeal, Mastercard of Visa.

Parkeergarages Rotterdam

Rotterdam kent vele evenementen en bezienswaardigheden en trekt daarmee veel publiek. Daarnaast komen er dagelijks vele forensen naar de havenstad. Wilt u goed kunnen parkeren in Rotterdam? Dan is Q-Park de beste keuze. We zitten op loopafstand van grote publiekstrekkers en nabij het Centraal Station.

 

Points of interest

Parkeren in Rotterdam, in het centrum, bij Ahoy, Zuidplein, Bijenkorf, Beursplein, Alexandrium of langs de Maasboulevard? U bent bij Q-Park altijd verzekerd van een parkeerplaats in de buurt. Onze parkeergarages bieden kwaliteit en comfort. Een fijn idee als u een dagje zorgeloos op pad wilt en dichtbij wilt parkeren.

 

Q-Park parkeergarages zijn gunstig gelegen nabij de grote publiekstrekkers, in winkelgebieden en in het zakelijke centrum. Een van de markantste gebouwen van Rotterdam is zonder twijfel De Rotterdam. Mét een parkeergarage van Q-Park. Langs de skyline van Rotterdam springt verder de Eramusbrug in het oog.

 

Een eyecatcher in het centrum is Rotterdam Centraal. Rotterdam is naast havenstad bekend om zijn prettige winkelklimaat. Shoppen kun je op meerdere plekken; De Koopgoot is veruit het populairst. Letterlijk hoogtepunt in Rotterdam is de Euromast die ook te beklimmen is.

 

Concertgebouw De Doelen biedt meer dan 600 concerten per jaar aan en is een geliefde plek voor een avondje uit in Rotterdam. Uitgaan in Rotterdam doen velen in de Witte de Withstraat. Naast horeca vindt u er diverse kleine winkels. Een fantastische plek om te dineren of slapen is Hotel Nhow Rotterdam boven Q-Park de Rotterdam of Hotel New York op de kop van de Wilhelminapier. U heeft bij beide hotels een fantastisch uitzicht over de Maas.

Winkelen, musea en bezienswaardigheden


Ahoy

Ahoy

Op minder dan 5 minuten lopen van Ahoy parkeren? Dat kan bij Q-Park Zuidplein en Q-Park Hart van Zuid.

Lees verder >

Koopgoot

Koopgoot

Winkelen in de Koopgoot en parkeren bij Q-Park Koopgoot

Lees verder >

Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal

Bij Rotterdam Centraal parkeren en directe aansluiting op het OV

Lees verder >

Diensten Q-Park Rotterdam

Op zoek naar een ruime en nette parkeergarage met goede voorzieningen? Parkeren in Rotterdam begint bij Q-Park. U krijgt er kwaliteit en comfort en kunt elke Q-Park parkeergarage zorgeloos in én uit rijden. Q-Park diverse betaalmogelijkheden. Diverse locaties zijn uitgerust met mobiele netwerken en elektrische oplaadpunten. Bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten zijn we 24/7 open. Bij Q-Park Zuidplein kunt u rekenen op een snelle doorstroom dankzij kentekenherkenning bij in- en uitrijden.
U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Rotterdam weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Rotterdam

Stad:
Rotterdam
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)