Parkeren Utrecht

Parkeren Utrecht

Parkeren Utrecht

Bent u met de auto in Utrecht en zoekt u een parkeerplaats in het centrum? Dan is een parkeergarage van Q-Park de beste oplossing. Hier staat uw auto ruim en comfortabel. Q-Park biedt u parkeergarages voorzien van alle gemakken. Zo kunt u zonder zorgen een dagje op stap in Utrecht.

Parkeergarages Utrecht

Bezoekt u een evenement? Of wilt u parkeren op loopafstand van het centrum van Utrecht? Dan is Q-Park de beste keuze. Onze parkeergarages zitten dichtbij grote publiekstrekkers als Jaarbeurs, Hoog Catharijne, Galgenwaard en Tivoli.

 

Points of interest

Wie naar Utrecht gaat met de auto kan bij Q-Park parkeren in het centrum, bij Q-Park La Vie. Op 5 minuten lopen van het Centraal Station Utrecht. Hier is een directe verbinding naar winkelgebied en zalencomplex  Hoog Catharijne. Dankzij onze gunstige ligging bent u verzekerd van een parkeerplaats in de buurt.

 

Hoog Catharijne is bekend als het grote overdekte winkelcentrum in hartje Utrecht. Het strekt zich uit van het Jaarbeursplein, via Utrecht Centraal richting Vredenburg. U vindt er veel winkels en horeca, maar ook zakencentrum de Jaarbeurs waar vele evenementen gehouden worden. Q-Park La Vie is de dichtstbijzijnde parkeergarage.

 

Wilt u een avondje uit in Utrecht? Musicalliefhebbers kunnen terecht in het Beatrix Theater. Sinds 1999 een toplocatie voor musicalproducties. Ook hét poppodium van Utrecht mag u niet missen: Tivoli-Vredenburg. Makkelijk bereikbaar met de auto en dankzij Q-Park parkeert u op loopafstand: Q-Park La Vie.

 

Diensten Q-Park Utrecht

Parkeren in Utrecht begint bij Q-Park. U krijgt er kwaliteit en comfort. Bij elke parkeergarage van Q-Park kunt u zorgeloos in én uit rijden. U vindt er kwaliteit en comfort. Elke parkeergarage biedt diverse betaalmogelijkheden. Bijna alle Q-Park parkeerfaciliteiten zijn we 24/7 open.

U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Utrecht weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Utrecht

Stad:
Utrecht
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Utrecht: