Historische centra

Historische centra

Voor historische centra probeert Q-Park de lokale situatie en specifieke aantrekkingskracht te begrijpen; nauwgezet respecteren en kijken wij naar de historische waarde. We opperen innovatieve en flexibele ideeën, brengen de mogelijkheden scherp in beeld en kunnen zorgdragen voor de benodigde financiële middelen. Van bouwkundige aanpassing tot consequent duurzaam beheer.

 

Een kwalitatieve samenwerking met Q-Park levert:

  • Parkeergarages die goed in de markt liggen en populair zijn bij bestuurders omdat ze schoon, veilig en comfortabel zijn.
  • Ervaring qua economische doeltreffendheid, klantvriende­lijkheid en internationale deskundigheid in projectbeheer, veeleisende projecten in historische centra waar met veel details rekening gehouden moet worden. Onze experts op het gebied van verkeer, bouw en bedrijfskunde voeren regelmatig onderzoek uit naar verkeer, parkeren en duurzaamheid om onze strategische partners te voorzien van parkeeroplossingen op maat .Zij proberen constant op diverse manieren onze dienstverlening, producten en operationele processen te verbeteren. Dit varieert van betaalmogelijkheden tot parkeergeleiding en toegangssystemen tot marketingmogelijkheden van een parkeerfaciliteit.

 

meer info

Parkeren

Parkeren

Stad
Zoek >