Ticketreclame

Gemiddeld maakt een klant 3x contact met zijn parkeerticket. Tijdens het inrijden, tijdens het betalen en bij het uitrijden. Dat zijn 3 momenten waarop de klant in contact komt met uw reclameboodschap! Dit maakt ticketreclame tot de meest effectieve reclamemogelijkheden bij Q-Park.


Flyeren/sampling

Wij bieden in onze parkeergarages de mogelijkheid voor sampling en flyering. Dit kan bijvoorbeeld bij de uitrit en bij de voetgangersuitgangen. Deze plekken passeert namelijk iedereen die bij ons parkeert!
Online marketing mogelijkheden

Een klant brengt een bezoek aan een parkeergarage met een doel; de klant gaat een dagje uit, winkelen, werken of parkeert zijn auto voor zijn woning. Q-Park biedt de mogelijkheid om uitgebreide POI pagina’s te maken waarin uw bezoekdoel zijn eigen link krijgt gecombineerd met de parkeermogelijkheden en het verkopen van tickets.Posterreclame bij Q-Park

In samenwerking met onze partner Clearchannel bieden wij de mogelijkheid om te adverteren op billboards, abri’s of infopanelen in onze parkeerfaciliteiten.

Meer informatie: Clearchannel Outdoor Advertising: info@clearchannel.nl
Q-Park: een uniek decor

Parkeerfaciliteiten van Q-Park vormen een unieke locatie voor speciale foto- en filmopnamen. Van trouwfoto’s tot tv series; Q-Park is al voor vele opnamen het decor geweest. De mogelijkheden zijn eindeloos; van het huren van één parkeerplek, een hele verdieping tot het afhuren van de hele parkeerfaciliteit.Aanvraag reclamemogelijkheden

Heeft u interesse in een of meerdere van de reclamemogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.