Werken bij Q-Park

Werken bij Q-Park

  • Werken bij een innovatief bedrijf met betrokken en trotse medewerkers. Een werkgever waar iedereen kwaliteit hoog in het vaandel heeft en de klant centraal staat.
  • Werken bij een werkgever die in je investeert met een uitgebreid inwerktraject en aandacht voor jouw ontwikkeling. Een werkgever die je de vrijheid geeft om, zelf of samen met je team, te ondernemen.
  • Werken met collega’s die flexibel en gastvrij zijn, trots, ondernemend en gericht op samenwerken; collega’s die professionals in hun vak zijn.

 

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent voor Q-Park dat we een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van mobiliteit. Om daarvoor te zorgen moeten we aandacht hebben en houden voor People, Planet en Profit. Hoe doen we dat concreet als werkgever?

  • Door bewust te investeren in de ontwikkeling, vitaliteit en loyaliteit van onze medewerkers.
  • Door het bieden van duurzame arbeidsvoorwaarden. Het gaat bij Q-Park niet alleen om welke functie je hebt, maar vooral om wat je kunt. Als we weten welke talenten mensen hebben en welk werk hen gelukkig maakt, kunnen we daar de passende verbinding bij zoeken.
  • Door op een goede manier om te gaan met flexibiliteit voor wat betreft werktijden en locatie waar iemand werkt. Het gaat hierbij om de balans; er moet evenwicht zijn tussen werk en privé en tussen piek- en rustige momenten.

 

Werken bij Q-Park door de ogen van medewerkers

 
Tim Reinards
Management Controller
 
Sander ten Hoorn
Acquisitiemanager
meer info   meer info    

 

 

 

 
   Q-Park Nederland is
een erkend leerbedrijf 

 

 

 

Tim Reinards

 

Tim Reinards

Ik ben werkzaam op kantoor Maastricht als Management Controller. Het leuke van deze functie is dat je met veel verschillende disciplines in contact komt, van vastgoedmanagement tot ICT en van acquisitie tot de operatie in de garages. Ik ben dan ook soms op een heel gedetailleerd niveau bezig maar ook op strategisch niveau met het maken van bijvoorbeeld het businessplan. Dat houdt het werk afwisselend en vol uitdagingen. Doordat er relatief veel jonge mensen werken bij Q-Park Nederland is er ook naast het werk regelmatig wat te doen. Zo is er bijvoorbeeld een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

 

 

 

Sander ten Hoorn

Sinds 2005 ben ik met volle overtuiging en plezier werkzaam bij Q-Park. Tot september 2015 heb ik de functie van Manager Operations Regio Den Haag vervuld. Toen de positie van Acquisitiemanager bij de afdeling Business Development vacant kwam heb ik hierop gereageerd en per 1 september 2015 de kans gekregen hier ook mijn bijdrage in te leveren. Een mooi voorbeeld van interne doorgroeimogelijkheden! 
Nadat ik jaren lang de exploitant ben geweest, maar ik me nu bezig houden met het verwerven van vastgoed (koop, huur of beheer). Werken “New Business” en betrokken zijn in het gehele aquisitietraject, maakt dit werk zo leuk en interessant. Praten met Gemeenten over parkeeroplossingen, meewerken aan de ontwikkeling en bouw, onderhandelen, netwerken, etc, met andere woorden heel afwisselend en uitdagend. Gelukkig word ik bij het uitoefenen van mijn functie goed ondersteund door diverse afdelingen op onze Support-Office in Maastricht. 
Tevens is het bijzondere bij Q-Park dat je veel ruimte en vrijheid krijgt om je verantwoordelijkheden goed neer te kunnen zetten en wordt extra inzet ook goed gewaardeerd.

 


Parkeren

Parkeren

Stad
Zoek >