Fleet Management Portal
  • In de Fleet Management Portal kun jij alle parkeerrechten regelen die verbonden zijn aan je abonnement. Deze portal wordt per stad uitgerold in 2021. Je komt hiervoor in aanmerking wanneer je 5 of meer abonnementen hebt of een poolcontract. Q-park brengt jou op de hoogte over wanneer de portal voor jou beschikbaar is.
  • In 2021 stapt Q-Park over op parkeren op kenteken. Dit betekent dat fysieke toegangspassen, zoals de SmartCard, verleden tijd zijn. Om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers kunnen parkeren op kenteken kun jij digitale parkeerrechten verstrekken via de Fleet Managementportal. Medewerkers kunnen dit parkeerrecht accepteren in de nieuwe Q-Park app en daar een kenteken koppelen. In deze app zit tevens een QR code om de loopdeuren mee te openen en als back up bij het in- en uitrijden. 
  • Deze portal wordt stad voor stad uitgerold in 2021 en je komt hiervoor in aanmerking wanneer je 5 of meer abonnementen hebt of een poolcontract. Je wordt automatisch geïnformeerd over wanneer de portal voor jou beschikbaar is. Je ontvangt dan ook inloggegevens van Q-Park
  • In principe maken wij een account aan op naam van de contactpersoon. Deze kan altijd de inlog aanpassen naar bijvoorbeeld een afdelingsmail. Je kunt dit doorgeven aan fleetmanagement@q-park.com.


Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op met fleetmanagement@q-park.com. Wij helpen je graag verder.

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa