Herroepen
  • Een online aangevraagd abonnement herroepen kan tot 14 dagen na ingangsdatum van je abonnement via het herroepingsformulier. Dit kun je hier vinden.

    Heb je je abonnement binnen deze 14 dagen al gebruikt? Dan kun je je aanvraag alsnog herroepen maar worden de gemaakte parkeerkosten in rekening gebracht. 

  • Je hebt het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen binnen 14 dagen, te rekenen vanaf de dag na het plaatsen van de online reservering. Het herroepinsformulier kun je hier vinden. Annuleren van je Park+Fly is na de herroepingstermijn nog mogelijk tot 24 uur voor de start van de reservering. Na aanvang van je Park+Fly reservering kun je alsnog herroepen maar worden de gemaakte parkeerkosten wel in rekening gebracht. Wil je een verzoek tot restitutie indienen? Dan kan dit via dit formulier. 
  • Je hebt het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen binnen 14 dagen, te rekenen vanaf de dag na het plaatsen van de online reservering. Het herroepingsformulier kun je hier vinden. Annuleren van je reservering is na de herroepingstermijn nog mogelijk tot 24 uur voor aanvang. In de bevestigingsmail van de reservering staat onderaan een link om de reservering te annuleren. Klik op die link om de reservering te annuleren.

  • Tot 14 dagen na aanschaf kun je de bestelling herroepen via dit formulier. De SmartCard kun je ook altijd, op elk moment, zonder extra kosten opzeggen. 
  • Wil je een aangekocht product van Q-Park herroepen? Dan kan dit alleen binnen 14 dagen na aanvragen via dit formulier. Dit formulier kun je per post of per e-mail terugsturen. Het adres staat vermeldt op het formulier. 


Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. 

Contact opnemen

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa