Herroepen
  • Een abonnement herroepen bij Q-Park kan tot 14 dagen na ingangsdatum van je abonnement via het herroepingsformulier. Dit kun je hier vinden.

    Heb je je abonnement binnen deze 14 dagen al gebruikt? Dan kun je je aanvraag alsnog herroepen maar worden de gemaakte parkeerkosten in rekening gebracht. 

  • Het herroepen van je Park+Fly reservering is niet mogelijk. Wel kun je de Park+Fly reservering altijd tot 24 uur voor de start van de reservering kosteloos annuleren. Een gebruikte Park+Fly reservering kun je niet herroepen. Wil je een verzoek tot restitutie indienen? Dan kan dit via dit formulier. 
  • Het herroepen van je reservering is niet mogelijk. Wel kun je de reservering altijd tot 24 uur voor de start van de reservering kosteloos annuleren. In de bevestigingsmail van de reservering staat onderaan een link om de reservering te annuleren. Klik op die link om de reservering te annuleren.
  • Tot 14 dagen na aanschaf kun je de bestelling herroepen via dit formulier. De SmartCard kun je ook altijd, op elk moment, zonder extra kosten opzeggen. 
  • Wil je een aangekocht product van Q-Park herroepen? Dan kan dit alleen binnen 14 dagen na aanvragen via dit formulier. Dit formulier kun je per post of per e-mail terugsturen. Het adres staat vermeldt op het formulier. 


Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. 

Contact opnemen

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa