Park+Fly
 • De bevestiging ontvang je binnen enkele minuten na het afronden van de bestelling, op het e-mailadres dat je hebt doorgegeven. Heb je na 30 minuten nog geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

 • Nee. Je kunt met Park+Fly maximaal 22 aaneengesloten dagen parkeren.  
 • Bij het inrijden is dit geen probleem.

  Gebeurd dit op de terugweg? Gebruik dan bij de uitrit de help-knop, dan helpt onze klantenservice je verder 

 • Dat is geen probleem. Je kunt je kenteken wijzigen tot een uur voor aankomst. Het kenteken kun je wijzigen door gebruik te maken van de link onderaan in je bevestigingsmail.
 • Annuleren van je Park+Fly boeking is mogelijk tot 1 uur voor de starttijd van je reservering. Je ontvangt dan het volledige bedrag retour. Annuleren kan via de link onderaan in de bevestigingsmail die je ontvangen hebt. Bijvoorbeeld: je hebt een boeking startend op 12 augustus 13:30 uur, dan kun je annuleren tot en met 12 augustus 12:29 uur.

  Ben je de reserveringsbevestiging kwijt? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina en wij zorgen ervoor dat je de bevestiging opnieuw ontvangt. 

 • Wanneer je je reservering voor Park+Fly wilt wijzigingen moet je je huidige reservering annuleren, tot 48 uur van te voren is dit gratis. Je kunt vervolgens een nieuwe reservering maken, het geld van de oude reservering ontvang je van ons retour. Let op; Je kunt met Park+Fly maximaal 22 aaneengesloten dagen parkeren.

  Let op: Kijk altijd eerst of de door jou gekozen periode ook beschikbaar is, wij kunnen niet garanderen dat het mogelijk is om je reservering opnieuw te maken voor een langere periode.

 • In de bevestiging die je van ons hebt ontvangen staat een QR code voor de bus. Scan deze op de heen- én terugreis. Zo kun je met maximaal 5 personen gratis gebruik maken van de bus. 

  • Q-Park Spaarne Gasthuis (Schiphol) 
   Vanaf parkeergarage Q-Park Spaarne Gasthuis in Hoofddorp is het ongeveer een kwartier naar de vertrekhal van Schiphol. Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Connexxion lijnbus 300, die dagelijks tussen 05:00 uur en 00:57 uur tot wel 10x per uur van en naar de luchthaven rijdt. De bus vertrekt direct naast de parkeergarage bij de halte ‘Spaarne Gasthuis’ en stopt bij de ingang van de vertrekhal. ‘s Nachts kun je gratis gebruikmaken van nachtbus N30. Deze rijdt 2x per uur, vanaf 01.00 uur tot 05.00 uur.

  • Q-Park Buitenplein (Schiphol)
   Vanaf parkeergarage Q-Park Buitenplein in Amstelveen is het ongeveer twintig minuten naar de vertrekhal van Schiphol. Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Connexxion lijnbus 300, die dagelijks tussen 05:12 uur en 00:46 uur tot wel 10x per uur van en naar de luchthaven rijdt. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen (500m) naar de bushalte ‘Amstelveen Busstation’. De bus is in 15 minuten op de luchthaven en stopt bij de ingang van de vertrekhal. 's Nachts kun je gratis gebruikmaken van nachtbus N30. Deze rijdt 2x per uur, vanaf 01:12 uur tot 04:42 uur.

  • Q-Park Meerhoven (EHV airport) 
   Vanaf parkeergarage Q-Park Meerhoven in Eindhoven is het ongeveer 8 minuten naar de vertrekhal van Eindhoven Airport. Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Bravo lijn 401, die op werkdagen tussen 05:22 uur en 00:31 uur tot wel 6x per uur van en naar het vliegveld rijdt. De bus vertrekt naast de parkeergarage bij de halte ‘Meerrijk’ en stopt bij de ingang van de vertrekhal. 
   
 • Kijk voor meer informatie en voor de looproute van de parkeergarage naar de bushalte op:

  Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid op weg te gaan. Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. 

Contact opnemen

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa