Parkr
  • Ja, in diverse parkeergarages zoals in Amsterdam en Rotterdam die dichtbij evenementenlocaties werkt Q-Park samen met Parkr.
  • Je besteld online een parkeerticket voor het evenement naar keuze via www.parkr.nl. Je ontvangt het parkeerticket binnen enkele minuten per e-mail. Je hoeft het ticket niet te printen, bij de inrit scant de host(ess) je reservering en ontvang je een uitrijkaart. Aan het einde van het evenement kun je met deze uitrijkaart gelijk door naar de uitrit zonder naar de betaalautomaat te gaan. 
  • Op je e-ticket staat aangegeven vanaf hoe laat je naar binnen kan rijden. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om eerder te arriveren. Onze host(ess) is pas vanaf het aangegeven tijdstip aanwezig.

  • Wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar het concert te komen of je wilt om een andere reden restitutie aanvragen, dan kun je dit doen via de website van Q-Park. Klik hier om je verzoek in te dienen, kies het formulier Restitutie van een Parkr reservering en vul daar de gevraagde gegevens in. Je ontvangt binnen enkele werkdagen bericht van
    Q-Park.


Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. 

Contact opnemen

Online betaalmethoden
iDeal
Maestro
MasterCard
Visa