Al meer dan 20 jaar een begrip in de parkeerwereld.

Q-Park staat voor Quality in parking. Kwaliteit die bezoekers al meer dan 20 jaar terugzien in onze dienstverlening en parkeerfaciliteiten, te vinden op toplocaties in stadscentra van onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Maar ook bij kantoren, ziekenhuizen en mobiliteitsknooppunten. Onze partners vertrouwen al jaren op de kwaliteit van Q-Park. We beheren onder meer alle P+R parkeerterreinen bij NS-stations en exploiteren parkeergarages van de Bijenkorf.  

 

Ruim 40 miljoen bezoekers per jaar

Q-Park Nederland verwelkomt jaarlijks meer dan 40 miljoen bezoekers. Om parkeren zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken, lopen we voorop in technologische ontwikkelingen. Zo introduceerden we als eerste parkeerorganisatie contactloos betalen, realiseren we laadpalen voor elektrische auto’s in parkeergarages en toont de Q-Park App realtime het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Bij vragen of storingen staan onze medewerkers in de Q-Park Control Room dag en nacht klaar. En dankzij onze operationele teams zijn onze parkeergarages altijd schoon en goed onderhouden.
 


Quality in parking

Dé partner op het gebied van parkeren

Q-Park kent de parkeerwereld van binnen en van buiten. Door onze kennis zijn we al jaren dé partner voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Voor het ontwikkelen, exploiteren en beheren van bestaande en nieuwe parkeergarages. Want met slimme parkeeroplossingen halen we meer rendement uit parkeren. Zo maken we als partner investeringen extra waardevol. En vinden we de juiste balans tussen bereikbaarheid en leefbaarheid. Om steden vitaal te houden. Nu én in de toekomst. 

Meer over Business Development


Q-Park in het buitenland

Ons portfolio bestaat uit meer dan 547.000 parkeerplaatsen verdeeld over ruim 2.500 parkeergarages en –terreinen op strategische locaties in Europese steden. In Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Groot-Brittannië, Ierland en Denemarken.

Bezoek onze corporate website

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa