Goedkoop Parkeren bij het Leidseplein

Parkeren in de buurt van het Leidseplein

Ben je van plan om een dagje naar Amsterdam te gaan en wil je midden in het centrum parkeren? Profiteer dan tot en met mei van onze aanbieding bij Q-Park Byzantium direct bij het Leidseplein. Met deze aanbieding betaal je slechts €25,- en kun je parkeren tussen 10:00 en 18:00.

Het centrum van Amsterdam, de plek waarbij je dag en nacht dingen kunt beleven. Verschillende mensen en culturen komen samen in deze bruisende stad. Lekker shoppen in de diverse winkelstraten, de vele cafés afstruinen of toch een rustig plekje uitzoeken langs de Amsterdamse grachten, het kan allemaal. Ben je toch meer van het beleven van de cultuur? Bezoek dan één van de vele musea. In het centrum van Amsterdam kun je uren rondlopen om vervolgens te eindigen bij een van de vele gezellige restaurants. Na volop genoten te hebben van de stad, loop je binnen een paar minuten weer naar je auto bij parkeergarage Q-Park Byzantium.

Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Maak dan gebruik van onze aanbieding. Deze aanbieding is alleen geldig met een online reservering.

Tesselschadestraat 1 G 1054 ET Amsterdam
 • Parkeren van 10:00 tot 18:00 voor €25,-
 • Midden in het centrum bij het Leidseplein
 • Verzekerd van een parkeerplaats
iDeal
MasterCard
Visa
Q-Park Byzantium
 • Parkeren Q-Park Byzantium
Q-Park Byzantium
Q-Park Byzantium is een overdekte parkeergarage direct gelegen in de buurt van het Leidseplein. De parkeergarage is makkelijk bereikbaar en je bent binnen no time in het centrum van Amsterdam.
Location icon
Q-Park Byzantium
Tesselschadestraat 1 G
1054 ET Amsterdam
446
2
2
1.95

Hoe werkt het?

 • Stap 1
  Reserveer een parkeerplaats en vul je kenteken in
 • Stap 2
  Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail.
 • Stap 3
  De slagboom gaat automatisch open op basis van je kenteken.
Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa