cars-background

Gemak in de stad met Park+GO

Een dagje uit of een afspraak in de stad? Of gewoon naar je werk? Met Park+GO parkeer je je auto voordelig aan de rand van de stad én krijg je 30 rijminuten op een elektrische scooter. Zo hoef jij de stad niet in te rijden en kun je je toch snel en makkelijk verplaatsen.

Wat is Park+GO? Parkeren staat niet stil. En wij ook niet. Met Park+GO zorgen wij voor een parkeerplek en reis jij met een elektrische scooter van GO Sharing snel en makkelijk door de stad. 
Voordelig parkeren aan de rand van de stad

Vanaf €15 parkeer je je auto de hele dag aan de rand van de stad. Jouw kenteken wordt automatisch herkend bij het in- en uitrijden. Zo hoef je niet meer langs de betaalautomaat. Handig!

 

 

Inclusief 30 rijminuten

Naast de hele dag voordelig parkeren krijg je ook 30 rijminuten voor één scooter die je kunt gebruiken om van de parkeergarage naar je bestemming te reizen, en weer terug. De elektrische scooters van GO Sharing staan naast de parkeergarage voor je klaar. Wil je er nog een huren? Dat kan! Download de app en volg de instructies.

 

Waar vind je Park+GO?

Reserveer je parkeerplek aan de rand van de stad en spring op een elektrische scooter. Park+GO vind je in:

Hoe werkt het?

Park+GO reserveren is heel simpel. Wij zorgen voor een voordelige parkeerplek en jij hoeft de stad niet in te rijden. Verplaats je snel en makkelijk door de stad op de elektrische scooter. 

  1. Reserveer een Park+GO ticket en betaal online via iDeal, Visa of Mastercard
  2. In de bevestigingsmail vind je een kortingscode. Dit is je code voor 30 scooterminuten die je kunt gebruiken om van de parkeergarage naar je bestemming te reizen, en weer terug
  3. Download de GO Sharing app en gebruik de kortingscode. Heb je nog geen account? Maak deze dan aan en doorloop het registratieproces: selecteer je betaalmethode en verifieer je rijbewijs. Als je kiest voor Creditcard of PayPal hoef je geen registratiekosten te betalen. Kies je voor iDeal? Dan moet je eenmalig €1,99 betalen. Dit wordt omgezet in tegoed voor 7 rijminuten.
  4. Ga naar je persoonlijke pagina in de app en vul deze code in bij ‘Promotiecodes’.
  5. Zoek een scooter buiten bij de parkeergarage (of op de plattegrond in de app). Je kunt je scooter nu ontgrendelen. Veel rijplezier! 

Op de dag van je reservering wordt jouw kenteken automatisch herkend als je naar binnen rijdt. Bij terugkomst hoef je niet naar de betaalautomaat. Je kunt de parkeergarage zo uitrijden!

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa