cars-background

Parkeren met de Q-Park app. En door.

Je parkeert met de Q-Park app op kenteken, dus nooit meer gedoe met tickets of pasjes. En deuren open je met je telefoon.

 

Geen pas of parkeerticket nodig Met de Q-Park app kan je in- en uitrijden op kenteken. Geen gedoe met pasjes of parkeertickets.
Nooit langs de betaalautomaat Je parkeersessie betaal je automatisch achteraf. De rij bij de betaalautomaat is voor jou verleden tijd.
Deuren open je met je telefoon  In de Q-Park app heb je een QR-code waarmee je deuren kan openen. Nooit meer zoeken naar je ticket of parkeerpas.
Heb je al een Q-Park abonnement?
Goed nieuws: ook abonnementhouders kunnen de app gebruiken. Hierbij maakt het niet uit of het abonnement van jou is of via je werkgever loopt. Lees verder voor alles wat je moeten weten als abonnementhouder.
Overal parkeren met Q-Park Go

Een uurtje shoppen, een dag naar kantoor of even op visite? Met Q-Park Go parkeer je in steeds meer Q-Park garages. Wanneer en hoe lang jij wil. Je parkeert op kenteken, dus je hebt geen parkeerticket meer nodig. Tip: Q-Park Go is ook in combinatie met een abonnement te gebruiken.

Ontdek Q-Park Go
  • Informatie zoals de openingstijden, tarieven en overige gegevens vind je terug op de pagina van de parkeergarage.
  • Het is niet mogelijk om vooraf het aantal vrije plaatsen te zien.

  • Een dagtarief staat gelijk aan 24 uur, dit gaat in op het moment dat je inrijdt. Op sommige locaties kan dit afwijken, dit staat specifiek vermeld op de locatiepagina. Rijd je bijvoorbeeld in om 15:00 uur, dan geldt het maximale dagtarief tot 15:00 uur de volgende dag.
  • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
  • Je kunt vooraf gemakkelijk een parkeerplaats reserveren door naar onze homepage te gaan. Hier vul je je stad naar keuze in, gevolgd door de gewenste datum en tijdstip. Alle opties inclusief de prijzen worden voor je gefilterd zodat jij de beste deal kan vinden die bij jou past.

    Let op: Het is nog niet mogelijk om bij alle Q-Park parkeergarages te reserveren. Ook is het niet mogelijk om te reserveren op een Q-Park P+R terrein.

     

Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:

Heb jij de app al gedownload?

Download nu de gratis Q-Park app en ontdek alle mogelijkheden van digitaal parkeren.

 

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa