cars-background

Parkeren zonder pas. En door.

Met de nieuwe Q-Park app parkeer je voortaan op kenteken in jouw garage. Download de app en koppel je abonnement in 3 simpele stappen.

 

Geen pas nodig Met de Q-Park app kan je in- en uitrijden op kenteken. Geen gedoe met pasjes.
Deuren open je met je telefoon  In de Q-Park app heb je een QR-code waarmee je deuren kan openen. Nooit meer zoeken naar je ticket of parkeerpas.
Overal in Nederland digitaal parkeren Activeer Q-Park Go en parkeer ook in alle andere garages van Q-Park met de app.
Zo werkt het

Ook je abonnement koppelen aan de app? Je regelt het in 3 simpele stappen.

 1. Download de app op je telefoon.
 2. Log in met je Q-Park account
 3. Voeg je kenteken toe.

Klaar om te gaan. Je kan de app meteen gebruiken! Heb je een abonnement via je werk? Dan zijn de stappen net iets anders. Je leest precies wat je moet doen in de FAQ.

Overal parkeren met Q-Park Go
Wist je dat je met de app ook in andere Q-Park garages kan parkeren? Je combineert je abonnement daarvoor gratis met Q-Park Go. Flexibel parkeren, waar en wanneer je maar wil. Lees verder voor alles over het gemak van Q-Park Go.
 • Informatie zoals de openingstijden, tarieven en overige gegevens vind je terug op de pagina van de parkeergarage.
 • Het is niet mogelijk om vooraf het aantal vrije plaatsen te zien.

 • Een dagtarief staat gelijk aan 24 uur, dit gaat in op het moment dat je inrijdt. Op sommige locaties kan dit afwijken, dit staat specifiek vermeld op de locatiepagina. Rijd je bijvoorbeeld in om 15:00 uur, dan geldt het maximale dagtarief tot 15:00 uur de volgende dag.
 • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
 • Je kunt vooraf gemakkelijk een parkeerplaats reserveren door naar onze homepage te gaan. Hier vul je je stad naar keuze in, gevolgd door de gewenste datum en tijdstip. Alle opties inclusief de prijzen worden voor je gefilterd zodat jij de beste deal kan vinden die bij jou past.

  Let op: Het is nog niet mogelijk om bij alle Q-Park parkeergarages te reserveren. Ook is het niet mogelijk om te reserveren op een Q-Park P+R terrein.

   

Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:

Heb jij de app al gedownload?

Stap ook over op digitaal parkeren en download de app via de link hieronder.

 

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa