cars-background

Overal parkeren met Q-Park Go. En door.

Parkeer in onze garages én op straat met Q-Park Go. Waar en wanneer je maar wil. Geen gedoe met pasjes of tickets. En je betaalt automatisch achteraf, dus nooit meer wachten bij de betaalautomaat. Download nu de Q-Park app en activeer ‘m in 3 simpele stappen.

 

 

Digitaal parkeren in alle Q-Park garages Met de app kan je in onze parkeergarages in- en uitrijden op kenteken. Geen gedoe met pasjes of tickets.
Nooit meer in de rij bij de parkeerautomaat Met Q-Park Go betaal je automatisch achteraf. Die rij bij de betaalautomaat kan jij overslaan.
Inzicht in je parkeertransacties In de app vind je een overzicht van al je parkeertransacties. Ook handig als je je parkeerkosten wilt declareren.
Zo werkt het

Aan de slag met Q-Park Go? Je regelt het in 3 simpele stappen.

 1. Download de Q-Park app in de Play Store of App Store. op je telefoon.
 2. Log in op je Q-Park account of maak een nieuw account aan in de app.
 3. Voeg je kenteken toe. Voeg je betaalmethode toe. Klaar om te gaan. Je kan de app meteen gebruiken

Op dit moment werkt Q-Park Go in onze garages in Eindhoven en in heel Limburg. De komende maanden zullen we meer regio’s steden toevoegen, dus houd onze website in de gaten.

Ook voor abonnementhouders
Heb je al een Q-Park abonnement? Ook dan kan je Q-Park Go gebruiken. Zo kan je overal parkeren op kenteken en heb je ook in andere garages geen pasjes of tickets meer nodig.
 • Informatie zoals de openingstijden, tarieven en overige gegevens vind je terug op de pagina van de parkeergarage.
 • Het is niet mogelijk om vooraf het aantal vrije plaatsen te zien.

 • Een dagtarief staat gelijk aan 24 uur, dit gaat in op het moment dat je inrijdt. Op sommige locaties kan dit afwijken, dit staat specifiek vermeld op de locatiepagina. Rijd je bijvoorbeeld in om 15:00 uur, dan geldt het maximale dagtarief tot 15:00 uur de volgende dag.
 • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
 • Je kunt vooraf gemakkelijk een parkeerplaats reserveren door naar onze homepage te gaan. Hier vul je je stad naar keuze in, gevolgd door de gewenste datum en tijdstip. Alle opties inclusief de prijzen worden voor je gefilterd zodat jij de beste deal kan vinden die bij jou past.

  Let op: Het is nog niet mogelijk om bij alle Q-Park parkeergarages te reserveren. Ook is het niet mogelijk om te reserveren op een Q-Park P+R terrein.

   

Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:

Heb jij de app al gedownload?

Download nu de gratis Q-Park app en ontdek alle mogelijkheden van digitaal parkeren.

 

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa