Bereik de juiste doelgroep

Een bezoek aan de stad begint voor veel mensen in de parkeergarage. Van winkelend publiek tot kantoorpersoneel, in elke auto zit een potentiële klant. Bij Q-Park zijn de adverteermogelijkheden eindeloos, zoals:

 • Ticketreclame
  In een Q-Park parkeergarage kijkt een bezoeker gemiddeld 3 keer op zijn parkeerticket. Bij binnenkomst, betaling en uitrijden. Anders gezegd: 3 momenten om een boodschap over te brengen.
   
  Twee bedrijven die hier al enkele jaren gebruik van maken zijn Blinq Carwash van Mike van Woudenberg en iClean Carwash Deventer van Wesley Rouwenhorst. Mike en Wesley kwamen al heel snel tot de conclusie dat de doelgroep van hun bedrijven goed aansluit bij de doelgroep van Q-Park.

   “Als ik in de lokale buurtkrant adverteer dan spreek ik niet alleen mensen aan met een auto, maar ook mensen met een fiets of een scooter. Dat is niet effectief voor mijn bedrijf. Persoonlijke, gefragmenteerde communicatie is tegenwoordig belangrijker en dat bereik ik via ticketreclame” zegt Mike.
   
  Ook Wesley is enthousiast. Wat het iClean Carwash Deventer heeft opgeleverd is hij heel stellig over, namelijk: “nieuwe klanten!”. “Wij zitten niet op een zichtlocatie waardoor het vrij complex is om nieuwe klanten naar je carwash te trekken. Je moet het dan echt hebben van de adverteermogelijkheden en de mond-tot-mond reclame. We zien dat ticketreclame een hele effectieve manier is om nieuwe klanten naar de carwash te trekken.”

  De samenwerking met Q-Park verloopt volgens beiden makkelijk en snel. Vooral het persoonlijk contact met de accountmanager ervaart Wesley als heel prettig. “Je weet met wie je zaken doet.”

  Wil jij ook adverteren via ticketreclame? Neem contact op met onze accountmanagers.
   
 • Adverteren in de parkeergarage
  Adverteer bij Q-Park op een billboard, abri of infopaneel. Deze zijn in parkeergarages op in het oog springende locaties geplaatst. Neem hiervoor contact op met Clear Channel. Zij beheren de abri's in en rond onze parkeergarages.  

Bent u geïnteresseerd in de commerciële mogelijkheden in onze parkeergarages? Neem dan nu contact met ons op.

Contact

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa