Samen meerwaarde creëren 

Voor initiatieven die parkeren makkelijker maakt, staat Q-Park altijd open. Samenwerken doen we bijvoorbeeld met evenementenorganisaties, mobiliteitspartners en projectontwikkelaars. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Contact


Mobiliteit

Q-Park staat open voor initiatieven die de klantervaring of mobiliteit verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn onze samenwerking met vervoersdienst Connexxion en de organisatie van het ISU WK Allround.

Samenwerking met Connexxion voor parkeren bij Schiphol
Om voordelig parkeren bij Schiphol aan te bieden, werken we nauw samen met vervoersmaatschappij Connexxion. Klanten met een Park+Fly ticket zijn verzekerd van een parkeerplaats in de parkeergarage Q-Park Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Met dit ticket kunnen ze vervolgens gratis met de bus van Connexxion van én naar Schiphol reizen. Zo creëren we betere mobiliteit voor onze klanten, want vanaf de parkeergarage is het slechts 15 minuten naar de vertrekhal.

Parkeren tijdens evenementen
Bezoekers van het ISU WK Allround Schaatsen 2018, gehouden in het Olympisch Stadion, konden snel en voordelig parkeren in de Q-Park parkeergarages op de Zuidas, op nog geen 15 minuten van het schaatsevenement. Zo hoefde de organisatie zich geen zorgen te maken over het parkeerbeleid. Terwijl bezoekers in de buurt konden parkeren.

 


Samenwerking op het gebied van projectontwikkeling?

Om tot efficiënte en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen te komen, werkt Q-Park intensief samen met vastgoedontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van parkeerfaciliteiten in stadscentra of bij kantoren en ziekenhuizen. Onze Business Development afdeling laat u graag de mogelijkheden zien.

 
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa