Parkeren Arnhem

Parkeren Arnhem

Parkeren Arnhem

Bent u van plan om binnenkort een dagje te shoppen in Arnhem of daar een evenement te bezoeken, maar maakt u zich zorgen over of u uw auto wel kwijt kunt? Q-Park neemt die zorgen uit handen, want wij zorgen ervoor dat u uw auto tegen een aantrekkelijke prijs snel en gemakkelijk kunt parkeren.

Parkeergarages Arnhem

In Arnhem heeft Q-Park één parkeergarage. Deze garage bevindt zich aan de Boerenstraat. U kunt uw auto parkeren op één van de 380 parkeerplekken. De parkeergarage ligt midden in het centrum van Arnhem, een perfecte uitgangspositie voor een bezoek aan het centrum.

Elektrisch laden
Komt u met een elektrische auto en wilt u deze opladen tijdens het parkeren? Dat kan bij de parkeergarage in Arnhem. NewMotion heeft verschillende oplaadpunten in deze parkeerplaats waar de elektrische auto kan worden opgeladen.

Zorgeloos in- en uitrijden

Wilt u niet het risico lopen dat u het parkeerkaartje kwijt raakt? Bij Q-Park is het mogelijk om contactloos te betalen met uw bankpas. Wanneer u de garage inrijdt wordt uw bankpas geregistreerd en wanneer u uitrijdt wordt het parkeergeld automatisch van de bankrekening afgeschreven. Het contactloos betalen is mogelijk tot een bedrag van € 50. Bent u van plan om vaker in een parkeerplaats van Q-Park te parkeren en wilt u nog sneller in- en uitrijden? Vraag dan de Q-Park SmartCard aan. Met de Q-Park SmartCard betaalt u één keer per maand de parkeerkosten en kunt u op uw account de factuur bekijken. De SmartCard kunt u gebruiken in bijna alle parkeergarages.

Parkeren bij Q-Park in Arnhem

Onze garages liggen allemaal op loopafstand van grote toeristische trekpleisters.  U bent bij Q-Park in Anrhem dus altijd verzekerd van een parkeerplaats op de juiste plek.

  • Zorgeloos in én uitrijden
  • Onze parkeergarages zijn 24/7 geopend
  • Dichtbij de populairste bezoekdoelen


Diensten Q-Park Arnhem


U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Arnhem weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Arnhem

Stad:
Arnhem
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Arnhem: