Parkeren Deventer

Parkeren Deventer

Parkeren Deventer

Deventer is een van de oudste steden van Nederland en veel van haar rijke historie is bewaard gebleven. De stad beschikt over ruim 500 monumenten. Stap in de auto en ontdek de historische gebouwen, kerken en musea zelf! Over het parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, want Q-Park heeft diverse parkeerplaatsen in de buurt van het centrum en de vele bezienswaardigheden van Deventer.

Gunstige ligging van parkeergarages in Deventer

Middels een stadswandeling kunt u Deventer heel goed verkennen. De plaatselijke VVV verzorgt diverse rondleidingen met deskundige gidsen. Maar u kunt natuurlijk zelf ook heel goed een route uitstippelen. Parkeer uw auto in een van de parkeergebouwen van Q-Park en maak wandelend kennis met de middeleeuwse straatjes, de bijzondere stadswijken en de historische gebouwen.

De stad biedt ook een groot aanbod evenementen aan, zoals het internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten, de Deventer Boekenmarkt (de grootste van Europa) en het Dickens Festijn. Daarnaast zijn de Deventer Zomerkermis en de diverse markten een aanrader! Deze evenementen maken in combinatie met de vele horecagelegenheden Deventer tot een levendige stad, waar u door Q-Park altijd dichtbij kunt parkeren

Parkeergarages Deventer

Wanneer u Deventer bezoekt voor een evenement, een dagje shoppen of voor een heerlijke wandeling, dan wilt u niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar een parkeerplaats. Daarnaast is het fijn als u uw auto dichtbij kunt parkeren. Q-Park ontzorgt u hierin, want wij hebben altijd een parkeerplek op loopafstand. Zo kunt u zich helemaal richten op een heerlijke dag, avond of weekend Deventer.

Beleef Deventer op uw manier

Wilt u Deventer beleven? De Hanzestad langs de IJssel heeft voor ieder wat wils. U kunt op een rondvaartboot springen die u kennis laat maken met het prachtige natuurschoon rondom Deventer.

Liever een beetje meer reuring? Het centrum kent talloze horecagelegenheden, van gezellige kroegjes tot de bekende Deventer Schouwburg. Heerlijk voor een avondje uit, die u compleet maakt met een bezoek aan de Luxor bioscoop. Bezoek alle plekken van Deventer zonder dat u naar een parkeerplek hoeft te zoeken! Q-Park heeft bij alle bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters meer dan genoeg parkeerplaatsen, zodat u niet hoeft te zoeken.

Parkeren bij Q-Park in Deventer

Q-Park staat bekend om de ruime parkeergarages met goede voorzieningen. Extra fijn is dat uw auto altijd dichtbij staat geparkeerd en dat er diverse betaalmogelijkheden zijn. Een Q-Park parkeergarage betekent:
  • Kwaliteit en comfort.
  • Een plek waar u zorgeloos in én uit kunt rijden.
  • 24/7 geopend.
  • Toegang tot elektrische oplaadpunten.

Gaat u binnenkort naar Deventer? Bekijk dan onze parkeermogelijkheden op de website, zodat u uw route zo efficiënt mogelijk kunt uitstippelen en in de buurt van uw bestemming kunt parkeren.

Diensten Q-Park Deventer


U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Deventer weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Deventer

Stad:
Deventer
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Deventer: