Parkeren Dordrecht

Parkeren Dordrecht

Parkeren Dordrecht

Dordrecht organiseert het hele jaar door leuke evenementen, bovendien is het heerlijk shoppen in de stad. Pak de auto en ontdek Dordrecht! Over een parkeerplaats hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt bij Q-Park altijd snel en gemakkelijk parkeren.

Parkeergarages Dordrecht

Parkeren op de Q-Park parkeerplaats in Dordrecht In Dordrecht heeft Q-Park één parkeerplaats. Deze parkeerplaats is een Park + Ride bij station Dordrecht. U kan de auto parkeren op één van de 150 parkeerplaatsen. Het is vanaf hier ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum van Dordrecht. Bij deze Park + Ride geldt een gereduceerd tarief voor treinreizigers. Het maximale dagtarief voor treinreizigers is € 4,00.

Soorten abonnementen

Reist u nou vaak met de trein en wilt u voordelig een parkeerplaats bij het station? Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor deze parkeerplaats. In combinatie met een NS-abonnement is dit nog voordeliger. U kan in combinatie met een reizigers abonnement uw auto al kwijt voor € 48 per maand.

Zorgeloos in-en uitrijden

U kunt op deze parkeerplaats betalen met uw bankpas. U toont de bankpas bij het binnenrijden van het terrein. Wanneer u dit parkeerterrein weer verlaat wordt er automatisch geld afgeschreven van uw rekening. Het contactloos betalen kan tot een bedrag van € 50. Kortom, zorgeloos parkeren bij Q-Park in Dordrecht.

Parkeren bij Q-Park in Dordrecht

U vindt Q-Park bij de grote publiekstrekkers van Dordrecht, maar ook bij de historische binnenstad of dicht bij de Biesbosch.

  • Zorgeloos in- én uitrijden
  • Alle parkeerfaciliteiten zijn 24/7 geopend
  • Dichtbij de populairste bezoekdoelen

Diensten Q-Park Dordrecht


U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Dordrecht weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Dordrecht

Stad:
Dordrecht
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Dordrecht: