Parkeren Leeuwarden

Parkeren Leeuwarden

Parkeren Leeuwarden

Leeuwarden heeft veel te bieden voor een dagje, weekendje of langer weg! Of u nu met een groep vrienden, romantisch met uw partner of gezellig met het hele gezin bent, in Leeuwarden is er voor ieder wat wils. U kunt gewoon met de auto komen, want de parkeergarages van Q-Park zijn altijd dichtbij. Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

Ideale ligging van parkeergarages in Leeuwarden

Of u nu musea of een festival wilt bezoeken, lekker met een sloep over de grachten wilt varen of een dagje wilt shoppen, in Leeuwarden kan het allemaal. Extra fijn is dat u door de parkeergarages van Q-Park niet lang naar een parkeerplek hoeft te zoeken, want de parkeergarages van Q-Park zijn allemaal gunstig gelegen. Zo kunt u nog langer en zonder stress genieten van uw bezoek aan Leeuwarden. Plan uw bezoek en bekijk alvast waar u overal kunt parkeren, dat scheelt nog meer tijd!

Parkeergarages Leeuwarden

Wij snappen als geen ander dat u liever niet heel Leeuwarden doorkruist op zoek naar een parkeerplek voor uw auto. Daarom vindt u Q-Park altijd binnen loopafstand van de toeristische trekpleisters, musea, binnenstad en andere bezienswaardigheden van Leeuwarden. Vaak horen we dat een gezin wel graag een stad wilt bezoeken, maar dat ze zich zorgen maken over het parkeren en het vinden van een parkeerplek. Dat is vanaf nu verleden tijd, want we hebben een groot aanbod aan parkeerplaatsen in Leeuwarden.

Beleef Leeuwarden op uw manier

Natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen in Leeuwarden hun hart ophalen. De grachten en singels meanderen door de stad en nodigen u uit om ontspannen door de binnenstad te varen. Liever een beetje meer spanning? Boek een supboard en ontdek Leeuwarden al peddelend. Als u niet zoveel met water heeft, kunt u ook een wandeling maken langs de 27 historische gebouwen in de stad, zoals het Stadhouderlijk Hof. Of ga lekker picknicken in de Prinsentuin, het stadspark van Leeuwarden.

Bent u meer een shopaholic? Dan bent u in Leeuwarden helemaal in uw element. In het centrum vindt u talloze grote en kleinere winkels met kleding, cadeaus, chocolade, koffie, vis en nog veel meer. De Kleine Kerkstraat is zeker een aanrader. Deze straat is al enkele keren uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Maak uw shopdagje compleet met een gezellige high-tea of een uitgebreid diner in een van de vele horecagelegenheden in de stad. Waar u ook voor kiest, u kunt uw auto altijd in de buurt parkeren bij een Q-Park. Onze parkeergarages in Leeuwarden zijn zeer gunstig gelegen, zodat u nooit lang hoeft te zoeken naar een goede parkeerplaats.

Parkeren bij Q-Park in Leeuwarden

De ruime parkeergarages van Q-Park in Leeuwarden vindt u op loopafstand van veel grote toeristische trekpleisters, maar er is er ook altijd eentje in de buurt van de natuurgebieden of het centrum. Daarnaast heeft elke Q-Park: •
  • Diverse betaalmogelijkheden.
  • Elektrische oplaadpunten.

 

Het zoeken naar een parkeerplaats in Leeuwarden is verleden tijd! Plan uw bezoek aan de stad en kijk snel waar u uw auto kunt parkeren.

Diensten Q-Park Leeuwarden


U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Leeuwarden weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Leeuwarden

Stad:
Leeuwarden
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Leeuwarden: