Parkeren Nijmegen

Parkeren Nijmegen

Parkeren Nijmegen

Wilt u met de auto naar Nijmegen, omdat u een evenement wilt bezoeken of lekker een dagje wilt shoppen? Geen probleem, met Q-Park kunt u uw auto altijd snel, gemakkelijk en tegen een aantrekkelijke prijs parkeren.

Parkeergarages Nijmegen

In Nijmegen heeft Q-Park twee grote parkeerplaatsen waar u eenvoudig kunt parkeren. De parkeerplaats Triavium ligt bij de ijsbaan en heeft plek voor 455 auto’s. Deze parkeerplek is ideaal wanneer u een bezoek wilt brengen aan de ijsbaan of één van de evenementen die hier in de zomer plaatsvinden. Naast deze parkeergelegenheid heeft Q-Park ook nog een Park + Ride naast het station van Nijmegen. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer tien minuten lopen naar het centrum.

Diverse abonnementen

Reist u elke dag met de trein en moet u uw auto kwijt bij het station? Of werkt u in Nijmegen? Om parkeren nog makkelijker en voordeliger te maken heeft Q-Park verschillende abonnementen. Zo is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor kantoortijden, het weekend, de nacht of gewoon 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Zonder zorgen in- en uitrijden

Het zoeken naar het parkeerkaartje, het wachten bij de betaalautomaat, het is bij Q-Park allemaal verleden tijd. Het is bij Q-Park mogelijk om te betalen met uw bankpas. Bij de ingang wordt de betaalpas geregistreerd en bij het uitrijden wordt de betaling automatisch verwerkt. In- en uitrijden is nog nooit zo snel geweest.

Om het betalen voor het parkeren nóg makkelijker en overzichtelijker te maken heeft Q-Park de Q-Park SmartCard. U kunt de SmartCard gratis aanvragen via de website. U betaalt de parkeerkosten één keer per maand en er worden geen transactiekosten gerekend. Om meer inzicht in de maandelijkse parkeerkosten te krijgen, kunt u online uw factuur bekijken.

Parkeren bij Q-Park in Nijmegen

Zoekt u een parkeergarage in Nijmegen? Kies dan voor het comfort van Q-Park.

  • Zorgeloos in én uitrijden
  • Onze parkeergarages zijn 24/7 geopend
  • Dichtbij de populairste bezoekdoelen

Diensten Q-Park Nijmegen


U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Nijmegen weergegeven.

Zoek een parkeergarage in de buurt van Nijmegen

Stad:
Nijmegen
Bestemming:
(bijv. station, restaurant, adres, ...)

Kies een parkeergarage in Nijmegen: