Parkeren Oostpoort

Parkeergarage(s) in de buurt van Oostpoort:

Oostpoort
(0,1 km = ongeveer 2 min wandelen)
Molukkenstraat
(0,7 km = ongeveer 11 min wandelen)
Albert Heijn Science Park
(0,8 km = ongeveer 12 min wandelen)

AMSTERDAM - Oostpoort

Amsterdam Oost heeft een nieuw centrum – Oostpoort. Deze nieuwe wijk, gerealiseerd in het voormalige Polderweggebied, heeft alles op het gebied van recreëren, wonen, werken, ontspannen, eten en winkelen. Oostpoort is niet alleen qua architectuur écht Amsterdams, maar ook qua sfeer. Tevens ook het perfecte startpunt voor een dagje Amsterdam of in de groene omgeving.
In het levendige, nieuw stedelijk centrumgebied is een grote mix aan voorzieningen terug te vinden. Voor uw dagelijkse boodschappen gaat u naar Albert Heijn of Vomar Voordeelmarkt. Lekker shoppen kan bij winkels zoals H&M, Jack & Jones, Douglas, BCC, Miss Etam, Bart Smit, Simon Levelt, Kruidvat en Bruna, maar ook bij kleine, hippe boetiekjes.
Oostpoort

Even uitrusten tijdens het winkelen of genieten op een terras aan het water, daar zijn in Oostpoort voldoende mogelijkheden voor. Zoals bij Bagels & Beans, ’t Oostpoortje, restaurant Yatta, Blend Coffee & Wine, van Leuten, Grand Cafe Genieten etc.
Kortom genoeg te doen, te beleven en te ervaren in Oostpoort.
Oostpoort is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer alsook met de auto. Uw begint uw dagje uit in Amsterdam bij Q-Park Oostpoort. Deze ondergrondse parkeergarage telt meer dan 870 parkeerplaatsen en is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. De parkeergarage is ook het perfecte startpunt voor een bezoek aan het centrum van Amsterdam. Met de tram bent u in slechts 10 minuten naar de Dam.

Parkeergarages in de buurt van Oostpoort:

Meer bezienswaardigheden in Amsterdam

Parkeren RAI

Parkeren RAI

Amsterdam Rai is een groot congres, beurzen en evenementen locatie nabij de ringweg-zuid van Amsterdam. 

Lees verder >

Zuidas

Zuidas

De Zuidas Amsterdam is het zakelijke hart van Amsterdam met internationale allure.

Lees verder >

World Trade Center Amsterdam

World Trade Center Amsterdam

Bij het World Trade Center Amsterdam komt zakendoen tot leven. Zo luidt ook de slogan van het WTC Amsterdam. In het WTC werken meer dan 4000

Lees verder >