Contactloos Betalen

Net als in de supermarkt, kun je bij Q-Park contactloos betalen. Met je eigen betaalpas kun je de slagboom openen, zonder je pincode in te voeren. Je hebt geen parkeerticket nodig en hoeft niet meer langs de betaalautomaat.

Parkeren met je eigen betaalpas

In bijna alle Q-Park parkeergarages en -terreinen kun je in- en uitrijden met je betaalpas. Alle Nederlandse betaalpassen en internationale creditcards (MasterCard, Visa) met het contactloos betalen logo zijn geschikt voor contactloos betalen bij Q-Park

 

 

Hoe werkt het?

Door je betaalpas voor de kaartlezer te houden gaat de slagboom omhoog. De bevestiging van ‘inchecken’ verschijnt op het scherm. Voor je vertrek hoef je niet eerst langs de betaalautomaat, want je kunt bij de uitrit ‘uitchecken’ met dezelfde betaalpas. Invoeren van je pincode is niet nodig; je betaalt contactloos. Zo kun je snel en eenvoudig uitrijden. 

Zijn je parkeerkosten hoger dan 100 euro? Reken dan af bij de betaalautomaat, met je betaalpas en pincode. Na het afrekenen kun je eenvoudig uitrijden, door bij de uitrit je betaalpas voor de kaartlezer te houden.  


Betaal je liever achteraf? 

Vraag dan gratis de Q-Park SmartCard aan, waarmee je kunt parkeren bij alle Q-Park parkeergarages en -terreinen in Nederland. Je ontvangt maandelijks een overzicht van je parkeerkosten, in je My Q-Park account.

 

Vraag nu de gratis SmartCard aan

 

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa