Parkeren Maastricht

Parkeren Maastricht

Laat je fascineren door het bourgondische Maastricht. Dwaal langs originele stadsmuren, bewonder het bekende boekenparadijs of ga winkelen in het oude centrum. Maastricht is een stad met vele gezichten. Talloze internationale studenten zoeven op omafietsen door de stad, voorbijgangers glimlachen en groeten elkaar, en aan de oevers van de Maas beheerst men de kunst van het relaxen tot in de puntjes. Heb jij zin in een mini-vakantie in eigen land? Stap dan in de auto en zet koers richting het zuiden. Je vindt op elke straathoek en achter elk gezellig plein een parkeergarage van Q-Park.

Bekijk alle parkeergarages in Maastricht

Wat te doen in Maastricht

In Maastricht hebben wij talloze parkeergarages verspreid over de stad. Ideaal voor als je met de auto een bezoek brengt aan de stad. Je ontdekkingstocht begint waar jij maar wilt. Ben je een liefhebber van oude gebouwen en monumenten? Begin de dag dan op het Onze Lieve Vrouweplein, hier vandaan loop je meteen naar de Onze Lieve Vrouwebaseliek. Bezoek het centrum van Maastricht en neem een kijkje bij het historische Stadhuis van de Nederlandse gemeente Maastricht of het Museum aan het Vrijthof. Heb jij eerder een zwak voor literatuur? Dan kan jij de hele dag doorbrengen in de Dominicanenkerk waar schatten aan boeken zich afschilderen tegen een middeleeuws decor. 
 
Maar ook voor de winkelfanaten en de Foodie is Maastricht de place to be. Bezoek het meest verrassende en creatieve warenhuis de Bijenkorf en parkeer dichtbij in een van de Q-Park parkeergarages. Ben je uitgewinkeld? Haal dan de bourgondiër in jezelf naar boven en pak dan een terrasje op het Vrijthof en bestel een stuk echte Limburgse Vlaai. Of bezoek een van de vele voorstellingen in het Theater aan het Vrijthof. Voor een uitgebreider maal reserveer je een plekje bij een typisch Limburgs restaurant, waar de Nederlandse, Belgische en Franse keuken tegelijk op je bord belanden. De avonturiers onder ons dalen af naar een van de grotten van de Sint Pietersberg, waar ze door een ondergronds labyrint dwalen dat ooit meer dan 20.000 gangen telde. Waar of wanneer je avontuur ook begint, onze parkeergarages zijn altijd vlakbij en 24/7 geopend.

Parkeren bij Q-Park in Maastricht

Na een lange dag van ontdekken en verkennen, spring je zo weer in je eigen auto om naar huis of naar je hotel te rijden. Waar je ook bent, er is altijd wel een parkeergarage van Q-Park in de buurt.

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend