Parkeren Den Haag

Parkeren Den Haag

Dit is de stad waar politiek Nederland samenkomt. Statige gebouwen en enorme stadsparken wisselen elkaar met harmonieuze regelmaat af. Den Haag is de stad van muziek en cultuur, van internationaal belang en lokaal genot. Op elke hoek vind je wel een ambassade en... een parkeergarage van Q-Park natuurlijk.

Bekijk alle parkeergarages in Den Haag

Wat te doen in Den Haag

Wanneer de zon langere dagen begint te maken, leeft Den Haag op. Landgoed Clingendaal opent zijn Japanse Tuin en elk weekend is er wel een park dat in een festivalterrein verandert. Daarnaast kun je vanuit Den Haag gemakkelijk naar het strand van Scheveningen. Hier wordt in de zomer in het water van de Noordzee gespetterd, gesurft en gezwommen, en in Madurodam beleven families en nieuwsgierige jongeren Nederland in het klein. 

Maar als je wilt weten waaraan Den Haag zijn wereldfaam dankt, moet je naar het historische centrum. Loop in het voetspoor van de koning door de beroemde toegangspoort van het Binnenhof, voel de warmte van de vredesvlam in je rug terwijl je het Vredespaleis fotografeert of picknick in de achtertuin van de koning bij Paleis Noordeinde. En als je na zo’n lange dag in onze politieke hoofdstad moe maar voldaan terugkeert naar de auto, staan de parkeergarages van Q-Park overal en elk moment van de dag tot je beschikking.

 

Parkeren bij Q-Park in Den Haag

Omdat Den Haag zo’n grote stad is, en veel van je geplande activiteiten waarschijnlijk op grote afstand van elkaar liggen, is het belangrijk om je auto strategisch te parkeren. Wil je graag aan de rand van de stad parkeren? Of zet jij je auto liever midden in het centrum? Met Q-Park kan het allemaal! 

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend


Services
Geen resultaten voor uw zoekopdracht

Bekijk onze parkeergarages op de kaart

een moment geduld
Online betaalmethoden
iDeal
Maestro
MasterCard
Visa