Parkeren Den Haag

Parkeren Den Haag

Parkeren in Den Haag, de stad waar politiek Nederland samenkomt. Statige gebouwen en enorme stadsparken wisselen elkaar met harmonieuze regelmaat af. Den Haag is de stad van muziek en cultuur, van internationaal belang en lokaal genot. Op elke hoek vind je wel een ambassade en... een parkeergarage of parkeerplaats van Q-Park natuurlijk.

Bekijk alle parkeergarages in Den Haag

Wat te doen in Den Haag

Parkeren in Den Haag bij bezienswaardigheden of evenementen. Wanneer de zon langere dagen begint te maken, leeft Den Haag op. Landgoed Clingendaal opent zijn Japanse Tuin en elk weekend is er wel een park dat in een festivalterrein verandert. Daarnaast kun je vanuit Den Haag gemakkelijk naar het strand van Scheveningen. Hier wordt in de zomer in het water van de Noordzee gespetterd, gesurft en gezwommen, en in Madurodam beleven families en nieuwsgierige jongeren Nederland in het klein. 

Maar als je wilt weten waaraan Den Haag zijn wereldfaam dankt, moet je naar het historische centrum. Op pad met de kids? Bezoek dan het Kinderboekenmuseum. Loop in het voetspoor van de koning door de beroemde toegangspoort van het Binnenhof, voel de warmte van de vredesvlam in je rug terwijl je het Vredespaleis fotografeert of picknick in de achtertuin van de koning bij Paleis Noordeinde. En als je na zo’n lange dag in onze politieke hoofdstad moe maar voldaan terugkeert naar de auto, staan de parkeergarages van Q-Park overal en elk moment van de dag tot je beschikking.

Kortom, ga je naar een evenement of bezienswaardigheid en wil je parkeren in Den Haag? Een Q-Park parkeerplaats is in dit geval de beste keuze. Onze parkeerplaatsen zitten op loopafstand van alle grote publiekstrekkers

Parkeren bij Q-Park in Den Haag

Omdat de Hofstad zo’n grote stad is, en veel van je geplande activiteiten waarschijnlijk op grote afstand van elkaar liggen, is het belangrijk om je auto strategisch te parkeren. Wil je graag aan de rand van Den Haag parkeren in een parkeerplaats? Of zet jij je auto liever midden in het centrum in een parkeergarage? Met Q-Park kan het allemaal! 

De voordelen van parkeren in een parkeergarage bij Q-Park in Den Haag

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Altijd zeker van een parkeerplaats in Den Haag