Parkeren Rotterdam

Parkeren Rotterdam

Rotterdam staat wereldwijd bekend als de stad van de architectuur, maar je ontkomt er ook niet aan een lesje moderne kunst en adembenemende vergezichten. Wandel langs eeuwenoude boten bij de oude haven, geniet van wereldgerechten in de markthal of waan je aan de andere kant van de wereld in het wereldmuseum. Rotterdam laat zich definiëren in twee woorden: inspireren en innoveren. Ga jij een dagje naar Rotterdam? Parkeer dan zorgeloos bij een van de vele Q-Park parkeergarages, die over de hele stad verspreid zijn.

Bekijk alle parkeergarages in Rotterdam

Wat te doen in Rotterdam

Niet alleen de gele kubushuisjes van Rotterdam hebben wereldfaam vergaard, mensen komen ook van overal ter wereld voor de wereldberoemde oude haven en de iconische Erasmusbrug, ook wel ‘de zwaan’ genoemd. Als je er onderdoor loopt, ontdek je op de meest onverwacht plekken openbare kunstwerken – waar elke Rotterdammer zijn eigen mening over heeft. Doe dit na zonsondergang, wanneer lichtjes in alle kleuren van de regenboog de brug mysterieus verlichten.

Aan de voet van de Erasmusbrug ligt een theatraal rood gebouw: het Luxor Theater. De grens tussen lachen en huilen is hier flinterdun. Cabaretiers, zangers, dansers en acteurs jagen in een avond meer emoties door je lijf dan je voor mogelijk had gehouden. De avond is ook het moment om je naar het hoogste puntje van de stad te begeven: de Euromast. Vanaf 185 meter hoogte kijk je uit over een zee aan fonkelende lichtjes. Combineer je bezoek met een diner tussen de sterren, of laat je verrassen door een van de vele sterrenkoks die Rotterdam rijk is. Wat je ook gaat doen, er is altijd een Q-Park parkeergarage op loopafstand van jouw bestemming. Wil je na een dagje Rotterdam toch nóg wat langer blijven? Geen zorgen, onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.

Parkeren bij Q-Park in Rotterdam

Ga je een dagje naar Rotterdam? Dan is er altijd wel een Q-Park parkeergarage naar jouw wensen. Goedkoop parkeren bij een metro- of treinstation, of lekker in het midden van het centrum? Alles kan! Verzeker je van een plekje door alvast te reserveren. 

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend


Services

Bekijk onze parkeergarages op de kaart

een moment geduld
Online betaalmethoden
iDeal
Maestro
MasterCard
Visa