Q-Park App

Met de gratis Q-Park app op je smartphone zie je precies hoeveel parkeerplaatsen er in een parkeergarage vrij zijn. Zo ga je altijd goed voorbereid op pad!

Parkeergemak in je binnenzak

Met de navigatiefunctie in de app vind je altijd de snelste route naar je Q-Park parkeergarage in Nederland, België of Duitsland. Download de gratis app in de Apple App Store of in de Google Play Store.

 

Q-Park App IOS   Q-Park app android


  • Inzicht in het aantal vrije parkeerplaatsen
    De app toont realtime de beschikbare parkeerplaatsen in een Q-Park parkeergarage of op een parkeerterrein. Zo weet je altijd of er nog plaats is.

Q-Park app maastricht

Exclusief in Maastricht

Parkeer je in Maastricht en heb je een iPhone? Dan kun je met de Q-Park app op straat én in onze parkeergarages parkeren. Waar je ook parkeert, met de app regel je alle parkeerzaken snel en eenvoudig.

Slagboom openen via bluetooth
Om de slagboom te kunnen openen met de app, heb je een gratis Q-Park SmartCard of een abonnement nodig. In Maastricht kun je dan bij in- en uitrijden van een Q-Park parkeergarage de slagboom openen met de app. Je hebt dus geen parkeerticket nodig en hoeft niet langs de betaalautomaat, want je betaalt via automatische incasso. Telefoon vergeten of leeg? Gebruik dan je Q-Park SmartCard.

Hoe werkt straatparkeren?
Registreer je in de app eenmalig met je e-mailadres en activeer automatische incasso. In Maastricht kun je dan ook op straat parkeren waar betaald parkeren geldt. Open de app als je gaat parkeren, kies voor de dichtstbijzijnde betaalautomaat (zone nummer) en druk op start. Ga je weg? Stop je parkeeractie dan in de app. De parkeerkosten, inclusief € 0,31 transactiekosten, worden automatisch van je rekening afgeschreven. Snel en eenvoudig!

Meer informatie over het gebruik van de Q-Park app? Lees dan onze handleiding.

Q-Park App Handleiding

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa