Parkeren Utrecht

Parkeergarages Utrecht

Parkeergarage Utrecht

Alle parkeergarages in Utrecht

2
  • Neem via de intercom in de parkeergarage contact op met onze Q-Park Control Room. Ervaren medewerkers, die 24/7 bereikbaar zijn, helpen je graag weer op weg.
  • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
  • Download de Q-Park app en log in met je My Q-Park account. Je kunt nu direct je kenteken aan je parkeerproduct koppelen. Heb je een kenteken toegevoegd? Dan opent de slagboom vanaf nu automatisch op basis van je kenteken. Je hebt dus geen pas meer nodig! De loopdeuren open je met de QR code in de app. 

    Let op: Dit geldt niet voor de P+R terreinen van Q-Park.

  • Als je een abonnement hebt in Eindhoven of Limburg dan kun je parkeren op kenteken. Je voert je kenteken op in de nieuwe Q-Park app. Meer informatie vind je hier. 
  • Waarschijnlijk maak je nog gebruik van de oude app. Om te kunnen parkeren op kenteken moet je de nieuwe app downloaden in de App Store of Play Store. Maak je wel gebruik van de nieuwe Q-Park app en kun je nog steeds geen kenteken toevoegen, neem dan contact op met de klantenservice
Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa