Parkeren Utrecht

Parkeren Utrecht

Parkeren in Utrecht, de stad met twee verdiepingen en tientallen gezichten. Jong en oud wandelen hier gemoedelijk langs de mooiste grachten van Europa. Het gezellige centrum van Utrecht is als een openluchtmuseum. Je vindt hier namelijk talloze historische gebouwen en monumenten. Ga je een dagje naar deze prachtige stad, kom je met de auto en zoek je een parkeerplaats? Parkeren doe je dan in een van onze parkeergarages in Utrecht! 

Bekijk alle parkeergarages in Utrecht

Wat te doen in Utrecht

Parkeren in Utrecht bij de populaire bezienswaardigheden of bij evenementen. Hoewel de stad populair is onder de Nederlandse bevolking, heeft de rest van de wereld deze stad nog niet ontdekt. En dat is gek, want de stad is verschillende keren uitgeroepen tot mooiste grachtenstad van Europa. Zelfs de kanalen van Venetië kunnen volgens vele reisorganisaties niet tippen aan de slingerende Utrechtse grachten. Ontdek het zelf tijdens een boottocht door de eeuwenoude Oudegracht. Ben je geen fan boottochten? Beklim dan de Domtoren die grenst aan het Domplein of laat je omgeven door de rustgevende natuur in de botanische tuinen.

Zowel de ouderwetse als de moderne architectuurliefhebber kan in de Domstad zijn hart ophalen. Het museumkwartier wordt omgeven door historische gebouwen, terwijl op andere plekken moderne gebouwen als het Rietveld Schröder-huis als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar, genoeg over cultuur. Utrecht is namelijk ook een bijzonder leuke winkelstad! Je vindt in het centrum veel diversiteit in de winkelstraten, van vintage tot de bekende modehuizen. Ook festivalgangers, bierliefhebbers en fijnproevers zijn in Utrecht aan het goede adres. Bezoek het Neude plein waar vaak kleine festivals en bezienswaardigheden worden gehouden. Ben je een echte muziekliefhebber? Bezoek dan TivolviVredenburg het muziekgebouw aan de Vredenburgkade waar alle muzieksoorten aan bod komen onder een dak. Liever overdekt winkelen? Shop dan bij het winkelcentrum Hoog Catharijne gelegen bij het Centraal station. Parkeer je auto in een parkeergarage vlakbij een van je favoriete hotspots, of kies ervoor om je auto aan de rand van de stad te parkeren.

 

Kortom, ga je op korte termijn naar een event of bezienswaardigheid en zoek je een parkeergarage in Utrecht? Parkeren bij Q-Park in Utrecht is in dit geval de beste optie. Op loopafstand van alle grote publiekstrekkers vind je een parkeerplaats van Q-Park.

 

Parkeren bij Q-Park in Utrecht

Loop jij vanaf je parkeerplaats graag meteen naar het theater of de winkelstraat? Dan hebben wij altijd een plekje op loopafstand van jouw bestemming. Maar ook als je liever buiten de stad parkeert in een parkeergarage, en met openbaar vervoer naar het centrum gaat, kan je bij Q-Park terecht.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Utrecht

  • Altijd zeker van een parkeerplaats in Utrecht 
  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week parkeren in Utrecht (24/7 open)