Parkeren Utrecht

Parkeren Utrecht

Utrecht is een stad met twee verdiepingen en tientallen gezichten. Jong en oud wandelen hier gemoedelijk langs de mooiste grachten van Europa. Het gezellige centrum van Utrecht is als een openluchtmuseum. Je vindt hier namelijk talloze historische gebouwen en monumenten. Ga je een dagje naar Utrecht en kom je met de auto? Parkeer dan in een van onze parkeergarages! 

Bekijk alle parkeergarages in Utrecht

Wat te doen in Utrecht

Hoewel de stad populair is onder de Nederlandse bevolking, heeft de rest van de wereld Utrecht nog niet ontdekt. En dat is gek, want de stad is verschillende keren uitgeroepen tot mooiste grachtenstad van Europa. Zelfs de kanalen van Venetië kunnen volgens vele reisorganisaties niet tippen aan de slingerende Utrechtse grachten. Ontdek het zelf tijdens een boottocht door de eeuwenoude binnenstad. Ben je geen fan boottochten? Beklim dan de Domtoren of laat je omgeven door de rustgevende natuur in de botanische tuinen.

Zowel de ouderwetse als de moderne architectuurliefhebber kan in Utrecht zijn hart ophalen. Het museumkwartier wordt omgeven door historische gebouwen, terwijl op andere plekken moderne gebouwen als het Rietveld Schröder-huis als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar, genoeg over cultuur. Utrecht is namelijk ook een bijzonder leuke winkelstad! Je vindt hier veel diversiteit in de winkelstraten, van vintage tot de bekende modehuizen. Ook festivalgangers, bierliefhebbers en fijnproevers zijn in Utrecht aan het goede adres. Parkeer je auto vlakbij een van je favoriete hotspots, of kies ervoor om je auto aan de rand van de stad te parkeren.

 

Parkeren bij Q-Park in Utrecht

Loop jij vanaf je parkeerplaats graag meteen naar het theater of de winkelstraat? Dan hebben wij altijd een plekje op loopafstand van jouw bestemming. Maar ook als je liever buiten de stad parkeert, en met openbaar vervoer naar het centrum gaat, kan je bij Q-Park terecht.

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend


Services
Geen resultaten voor uw zoekopdracht

Bekijk onze parkeergarages op de kaart

een moment geduld
Online betaalmethoden
iDeal
Maestro
MasterCard
Visa