Parkeren Amsterdam

Parkeren Amsterdam

Parkeren in Amsterdam, de stad van vlooienmarkten en boetiekjes, van woonboten en statige grachtenpanden. Waar het gerinkel van een bel standaard gevolgd wordt door een bakfiets. Waar jong en oud samenkomt om het leven te vieren en waar altijd iets te doen is. Begint jouw ontdekkingstocht in het centrum van de stad? Parkeer dan in een van onze parkeergarages in het centrum. Of kies voor een parkeerplaats aan de rand van de stad bij een metro- of treinstation. Waar je ook wilt parkeren in Amsterdam, er is altijd een Q-Park parkeergarage in de buurt.

Bekijk alle parkeergarages in Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam

De schone en goed bereikbare parkeergarages van Q-Park zijn verspreid over de hele stad, van het centrum tot in de verste uithoeken van Amsterdam. De stad is opgedeeld in verschillende delen je hebt Amsterdam Zuid, Zuidoost, Oost, Amstel en natuurlijk het centrum. Parkeer je in het centrum, dan loop je zo naar de belangrijkste bezienswaardigheden. Maar je kunt ook aan de rand van Amsterdam parkeren om vervolgens met de fiets of het openbaar vervoer naar het centrum te reizen. Fiets bijvoorbeeld naar de negen straatjes in de Jordaan, waar je elk besef van tijd verliest tijdens het doorspitten van tweedehandswinkeltjes. Wil je een stukje geschiedenis zien van Amsterdam? Bezoek het Anne Frank Huis, het Scheepsvaartmuseum, het Hermitage Amsterdam museum of neem een kijkje in het hoofd – en op de doeken – van Vincent van Gogh en Rembrandt op het Rembrandtplein. ’s Middags picknick je met gras tussen je tenen in het Vondelpark óf eet je sushi in een van de hippe lunchtentjes in de Pijp. Wanneer je op de culturele toer wilt gaan kun je een concert bijwonen in het Concertgebouw Amsterdam, het DeLaMar Theater of een bezoekje brengen aan het Koninklijk Theater Carré. Ga je met de kinderen opstap? Bezoek het Nemo Science Museum en ontdek de wereld van de wetenschap. 

De stad is als een ui die je kan pellen. Heb je het Rijksmuseum en de Jordaan ondertussen wel gezien? Dan ga je een laagje verder. 

Amsterdam is een stad van verhalen, die zich laten vertellen als je verder kijkt dan de pompeuze gevels van de grachtenhuizen. Steek op zaterdagochtend het IJ over om je slag te slaan op de grootste vlooienmarkt van Europa. Bezoek de overvolle terrasjes op het Leidseplein. Geef je over aan het Amsterdamse nachtleven en breng een bezoek aan het bekende Paradiso of de Melkweg. Liever een romantisch avondje? Nestel je dan op een van de zitkussens bij Pllek, wacht op het stadsstrand tot de sterren aan de hemel verschijnen en op het witte doek een film speelt. Wat je plannen ook zijn, je kunt er altijd op vertrouwen dat er een Q-Park parkeergarage in de buurt is van jouw bestemming in Amsterdam.

Kortom, ga je naar een bezienswaardigheid of evenement en wil je parkeren in Amsterdam? Dan is een Q-Park parkeerplaats de beste keuze. Onze parkeerplaatsen zitten op loopafstand van grote publiekstrekkers. Óók al je vanaf Schiphol vertrekt kun je bij Q-Park terecht.

Parkeren bij Q-Park in Amsterdam

Wil je eerst naar de IJ-Hallen, daarna naar het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds en je dag afsluiten in de Pijp? Dat is geen probleem, er is namelijk altijd een Q-Park parkeergarage in de buurt. Reis je liever met openbaar vervoer of, zoals de echte Amsterdammers, met de fiets naar het centrum? Dan zijn er genoeg goedkope parkeergarages bij metro-en treinstations aan de rand van de stad, om van daaruit je dag zorgeloos te starten.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Amsterdam

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Amsterdam