cars-background

Quality in parking

We zijn een drijvende kracht achter beweging. We laten ons niet meeslepen door hypes, maar hebben wel oog voor de veranderende wereld om ons heen. 

Begonnen vanuit het idee dat parkeren beter kon. Als speler van formaat nemen mensen ons serieus en vertrouwen op ons kunnen. We hebben naam gemaakt met het lef om een nieuwe standaard neer te zetten. Kwaliteit in parkeren. Dat is een hoge lat. 

Maar parkeren staat niet stil. En wij ook niet. We evolueren vanuit kwaliteit. Want we zijn een ambitieus bedrijf met een duidelijke drive: iets wat goed is steeds beter willen maken. Zo komt de lat steeds een beetje hoger.

Q-Park houdt je wereld in beweging.

 
Q-Park. Quality in parking

Q-Park is een sterk merk waar we trots op zijn. We zijn volop in beweging en ontwikkelen continu. Onze basis blijft kwaliteit in parkeren, maar: we doen meer. Meedenken over stedelijke ontwikkelingen bijvoorbeeld. Of samenwerken met partners om mobiliteitsoplossingen te bedenken die mensen een welkom gevoel geven.

Bekijk onze merkvideo

 

 

Werken bij Q-Park
Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij de grootste parkeerorganisatie van Nederland? We zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s.

Q-Park B.V.

Q-Park is met ongeveer 2.400 medewerkers één van de grootste Europese parkeerdienstverleners, aanwezig in meer dan 330 steden in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland en Denemarken. Het portfolio omvat zo’n 838.000 parkeerplaatsen verdeeld over meer dan 3.400 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Meer weten over Q-Park B.V.? Bezoek dan onze corporate website. 


arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa