cars-background

Mobility Hubs in samenwerking met Shell

Een fijne, leefbare stad. Dat willen we allemaal. Liefst zonder in te leveren op bereikbaarheid. De oplossing? Slimme mobiliteitsoplossingen. Samen met Shell zorgen we in grote steden voor Mobility Hubs. Dat zijn parkeergarages die elektrisch laden, deelvervoer, een cafe en pakketservice slim combineren. Oftewel: alles onder één dak.
Mobility Hubs in grote steden In Den Haag, Rotterdam en Maastricht gaan wij samen Mobility Hubs verder uitbouwen. Parkeren en elektrisch (snel)laden worden slim met bestaande en nieuwe elementen gecombineerd. Zonder extra ruimte van de stad te vragen. Op 18 oktober 2023 is Mobilty Hub Q-Park Centrum in Den Haag geopend en Mobility Hub Q-Park Zuidplein I in Rotterdam volgt in 2024. 
Het project van begin tot eind

Q-Park en Shell bouwen de eerste Mobility Hub samen. Na maanden voorbereiden en uitwerken is Q-Park Centrum omgebouwd tot een Mobility Hub. Samen met verschillende partijen hebben we het gerealiseerd. Waarom we dit doen en hoe we het hebben aangepakt? Dat vertellen we in deze video!

Elektrisch is de nieuwe norm

Auto’s met hoge uitstoot worden steeds vaker uit de stad geweerd. En steeds meer gebieden zijn autoluw. Het alternatief? Deelscooters en elektrische auto’s. Voertuigen die je moet opladen. Maar wat doe jij dan in de tussentijd? Bieden we mooie opties voor. Van je kleding stomen tot jezelf opladen! 

 

Ruimte voor laden en deelmobiliteit In de Mobility Hub brengen we parkeren en elektrisch laden samen. Mensen rijden steeds vaker elektrisch. En dus groeit de vraag naar meer laadpunten. Ook combineren we steeds vaker vormen van vervoer. Van auto naar OV, fiets of scooter - of andersom. Goede aansluiting op het OV is belangrijk om van A naar B te gaan. Of van B naar A.

Alles op één plek

 • Parkeer zonder zorgen

  Een dagje uit of snel een boodschap doen? Parkeer je auto bij Q-Park.
 • Laad je auto op

  Door te (snel)laden op een van de vele laadplekken.
 • Stap over op deelvervoer of OV

  Pak een elektrische deelauto, -scooter of -fiets. Of stap de trein, bus of metro in.
 • Haal je pakketje op

  Pakketjes ophalen of wegbrengen? Ontdek onze pakketservice. 
 • Laad jezelf op

  In het Shell Café geniet je van vers belegde broodjes en een goede kop koffie.
 • Ook handig

  Ontdek de stomerij en wasservice voor jouw kleding. Of maak gebruik van een fijne vergader- of werkplek. 
Ruim 10 jaar samen sterk
In 2012 introduceerden Q-Park en Shell het allereerste elektrische oplaadpunt in een parkeergarage in Nederland. Inmiddels installeerden we er meer dan 1.500 en we blijven uitbreiden. Ook plaatsen we steeds meer snelladers.
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa