cars-background

Q-Park en Shell bouwen Mobility Hubs

Wij geloven dat we met slimme mobiliteitsoplossingen de leefbaarheid van steden kunnen verbeteren. Daarom bouwen we, samen met Shell, Mobility Hubs in grote steden. De veranderende behoefte van de klant staat hierbij centraal. We voegen elektrische (snel)laadpunten toe en maken het gemakkelijk om over te stappen op andere vormen van vervoer. Van auto naar OV, fiets of scooter - of andersom. Een pakketje ophalen of retourneren? Ook dat is mogelijk! Alles onder één dak. Lees meer over de transformatie van parkeergarages naar mobiliteitshubs met relevante diensten voor de stad en bewoners. 
Mobility Hubs in grote steden In Den Haag, Rotterdam en Maastricht gaan wij samen Mobility Hubs verder uitbouwen. Parkeren en elektrisch (snel)laden worden slim met bestaande en nieuwe elementen gecombineerd. Zonder extra ruimte van de stad te vragen. In oktober 2023 openen wij Mobilty Hub Q-Park Centrum in Den Haag en Mobility Hub Q-Park Zuidplein I in Rotterdam volgt in november. 
De klant centraal Wij willen de beleving van parkeren en elektrisch laden veranderen. Het gemak voor de klant staat centraal en het is de combinatie aan diensten die een oplossing bieden. Want klanten maken nieuwe keuzes in het combineren van mogelijkheden om zo gemakkelijk en efficiënt op hun bestemming te komen. Het aantal elektrische voertuigen stijgt snel. De behoefte aan meer laadfaciliteiten ondersteunen wij graag.
Versnellen van de energietransitie

Door de invoering van autoluwe gebieden en het weren van auto’s met een hoge uitstoot is er meer behoefte aan parkeerplekken, EV-laders en deelscooters in de binnensteden. Met de komst van meer en meer elektrische voertuigen spelen wij in op de ontwikkeling dat EV-eigenaren zonder eigen laadmogelijkheden andere diensten afnemen terwijl hun auto oplaadt.

 

Alles op één plek

 • Zorgeloos parkeren

  Een dagje uit of nog snel een boodschap doen? Parkeer je auto bij Q-Park.
 • Elektrisch (snel)laden

  Je auto (snel)laden op een van de vele laadplekken.
 • Makkelijk op weg met deelmobiliteit

  Overstappen naar een andere vorm van mobiliteit. Maak gebruik van elektrische deelauto's, -scooters en -fietsen. 
 • Pick-up point

  Pakketjes ophalen of wegbrengen? Ontdek onze pakketservice. 
 • Jezelf opladen

  In het Shell Café geniet je van vers belegde broodjes en een lekkere kop koffie.
 • En nog veel meer

  Een wasje draaien of samen vergaderen? Ontdek de stomerij en wasservice voor jouw kleding of maak gebruik van een heerlijke werkplek. 
Al meer dan 10 jaar een sterke samenwerking
In 2012 introduceerden Q-Park en Shell het allereerste elektrische oplaadpunt in een parkeergarage in Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 1.100 geïnstalleerd en wordt dat aantal de komende twee jaar uitgebreid naar ongeveer 1.400 waarvan een deel snelladers. 
arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Bancontact
MasterCard
Visa