P+R Parkeren

Een treinreis zonder zorgen begint met prettig parkeren. Parkeer je auto voordelig naast het station op een Q-Park P+R terrein.

Parkeren met korting bij NS-stations 

Bij meer dan 100 treinstations in Nederland kun je voordelig parkeren op een Q-Park P+R terrein: 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Handig als je met de trein naar het werk of een dagje uit gaat. 

Heb je een OV-chipkaart of NS-Business Card? Dan parkeer je met korting. Voorwaarde is wel dat je dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park P+R terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein.

   
 

Hoe werkt het?

Je kunt eenvoudig inrijden met je betaalpas of creditcard. Je ontvangt op een P+R terrein geen parkeerticket en kunt hier niet met cash betalen. Maak dezelfde dag een treinreis binnen Nederland met je OV-chipkaart of NS-Business Card en vergeet het in- en uitchecken op het treinstation niet!

Bij het uitrijden van het P+R terrein houd je eerst je OV-chipkaart of NS-Business Card voor de terminal bij de uitrit. De korting wordt nu automatisch verrekend. Betaal daarna met dezelfde betaalpas of creditcard waarmee je bent ingereden. Na betaling opent de slagboom en kun je het P+R terrein verlaten.

Heb je een NS-Business Card met het P+R product?
Ook dan krijg je korting op een Q-Park P+R terrein. Je hebt geen betaalpas nodig, want met je NS-Business Card kun je in- en uitrijden. De parkeerkosten verschijnen op de factuur van je treinabonnement. Dit geldt alleen wanneer op jouw NS-Business Card de optie parkeren actief is. Weet je het niet zeker? Vraag het na via je werkgever of check het op je NS account. Bekijk de website van NS voor meer informatie.


Kies voor de voordelen van een P+R parkeerabonnement

 

Met een P+R parkeerabonnement ben je verzekerd van een parkeerplaats op een Q-Park P+R terrein naar keus, voor een vast bedrag per maand. Heb je een abonnement van bijvoorbeeld Arriva of NS (alle vervoerders) dan ontvang je korting op een P+R parkeerabonnement. Dit geldt voor alle OV abonnementen met uitzondering van abonnementen die korting geven op reizen met saldo (bijvoorbeeld Dal Voordeel, Weekend Vrij of Altijd Voordeel).

P+R abonnement aanvragen

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
Maestro
MasterCard
Visa