Parkeren Amstelveen

Dit is zoveel meer dan een voorstad van Amsterdam. Wandel door bossen en boerderijen, winkel tot je erbij neervalt en laat je verwonderen door moderne kunst. Kom gerust met de auto, parkeren in Amstelveen is immers gemakkelijk dankzij de vele parkeerplaatsen van Q-Park.

 

Bekijk alle parkeergarages in Amstelveen

Wat te doen in Amstelveen

Ooit ontstond Amstelveen als een dorp in een turfwinningsgebied ten westen van de Amstel en later ontwikkelde het zich tot een thuishaven voor welgestelde Amsterdammers op zoek naar rust. Deze reputatie van woonwijk voor welgestelden, heeft Amstelveen nog steeds. Maar ook steeds meer Nederlanders trekken ook gewoon naar deze voorstad van Amsterdam voor een dagje ontspanning. Dat is niet verwonderlijk, want de parkeerplaats wandel je zo naar een van de winkelcentra of het Amsterdamse bos.

Heb je kinderen bij, dan staat knuffelen met varkens in het Beloofde Varkensland, een bezoek aan een geitenboerderij en een tocht door Europa’s grootste junglepark op de planning. Ben je meer een liefhebber van kunst en cultuur? Spendeer dan een namiddag in het Cobra Museum voor Moderne kunst en laat je ’s avonds verwonderen in de Schouwburg van Amstelveen. Na een dag vol natuur, cultuur en ontspanning wandel je zo weer terug naar de parkeergarage, waar de auto 24/7 op je wacht.

Parkeren bij Q-Park in Amstelveen

Wil jij een dagje ontsnappen aan de Amsterdamse drukte? Of bezoek je Amstelveen echt van ver? Met de auto komen is altijd de beste optie, want dankzij de vele parkeergarages van Q-park is parkeren in Amstelveen een fluitje van een cent.

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Amstelveen

  • Onze parkeergarages zijn centraal gelegen en eenvoudig te bereiken.
  • Het maakt niet uit hoe laat je weer naar huis gaat, want al onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.
  • Altijd een parkeerplaats in Alkmaar gegarandeerd.
  • Parkeren in Alkmaar is gemakkelijk, bij al onze parkeergarages is het eenvoudig in- en uitrijden.


Services
Geen resultaten voor uw zoekopdracht

Bekijk onze parkeergarages op de kaart

een moment geduld
Online betaalmethoden
iDeal
Maestro
MasterCard
Visa