Parkeren Arnhem

Parkeren Arnhem

Een stad die geschiedenis ademt en waar groen hoog in het vaandel staat, dat is Arnhem. De binnenstad staat in het teken van gezellige kroegen en terrasjes, street art en bijzondere historische monumenten. Arnhem is zoveel meer dan een toegangspoort naar de Veluwe. Deze groene stad aan de Rijn herbergt statige huizen van Indiëgangers, de laatste trolleybussen van Nederland, talloze geheime parkjes, een bijzonder station en 36 eeuwenoude kelders die onder de winkelstraten door lopen. Heb je nog meer redenen nodig voor een bezoekje? Dat dachten wij ook niet. Parkeer je auto in de parkeergarage Q-Park Broerenstraat voor een zorgeloze dag. 

Bekijk alle parkeergarages in Arnhem

Wat te doen in Arnhem

Wandel onder een van de twee stadspoorten door naar de Rijnkade, waar je kunt kiezen uit een overvloed aan terrasjes en waar in de zomer zelfs een klein strandje ligt. Echt interessant wordt het als je je een verdieping lager begeeft, waar je onder de winkelstraten door 36 historische kelders kan wandelen en zo een reis maakt door de geschiedenis van Arnhem. Die geschiedenis komt ook tot leven in het Nederlands Openluchtmuseum, waar eeuwenoude dorpen zijn nagebouwd. 
 
Voor een momentje rust ga je naar het Sonsbeek park, waar jij even uitblaast en kinderen naar hartenlust rond kunnen rennen. Als ze daarna nog energie over hebben ga je naar het aardvarken, het icoon van Arnhem dat middenin de stad staat. Neem ze daarna mee naar dierentuin Burgers’ Zoo, waar ze zich kunnen vergapen aan de dieren en zelf op zoek kunnen naar bijzondere flora en fauna. Om een laatste blik op de hele stad te werpen begeef je je met een panoramalift naar de top van de Eusebiuskerk, die – zij het in stijgers – trots boven de Arnhem uitstijgt.

Parkeren bij Q-Park in Arnhem

Ga je een dagje naar Arnhem? Kom dan met de auto en parkeer in Q-Park Broerenstraat middenin het stadscentrum op loopafstand van je favoriete bezienswaardigheden. 

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend