Den Haag
Den Haag Centrum
Vlamingstraat 27 2511 AZ Den Haag

Parkeren Den Haag centrum

Ben je opzoek naar leuke winkels, hippe ketens, gezellige pleintjes en historische gebouwen? Bezoek dan het centrum van Den Haag. Bij Q-Park kun je eenvoudig parkeren in het centrum van Den Haag. De binnenstad van Den Haag is gevuld met historie, kunst uit de Gouden Eeuw, en overvolle winkelstraten. Parkeer je auto bij een van de Q-Park parkeergarages en wandel zo het centrum van Den Haag in.

Bewonder de werken van Rembrandt, Vermeer en Mondriaan in het Mauritshuis en het Gemeentemuseum. Of pak een terrasje op het Plein, waar je kunt kiezen uit verschillende wijnbars, restaurants en biercafés. Parkeerplaatsen van Q-Park zijn overal; goed bereikbare parkeergarages middenin het centrum en goedkopere parkeerplaatsen aan de rand van de stad.

Bekijk alle parkeergarages in Den Haag

De voordelen

  • Onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.
  • Eenvoudig in- en uitrijden.
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar.


Winkelen in het centrum van Den Haag

Wil je echt eens uniek winkelen? Loop dan eens binnen bij de Collectiv. By Swan store. Dit is een concept store die gerund wordt door verschillende ondernemers. In de Haagse binnenstad vind je de meest exclusieve winkelformules. Maar je kunt natuurlijk ook de bekende modeketens bezoeken zoals de Zara, H&M en de Bijenkorf. Alle winkels bevinden zich op loopafstand van elkaar. Geen zin om veel meters te lopen van je auto naar de stad? Parkeer je auto dan bij een van de Q-Park parkeergarages in het centrum van Den Haag. Geen probleem! Je kunt altijd zorgeloos parkeren bij Q-Park in het centrum van Den Haag. Wil je meer weten over wat je nog meer kan doen? Bekijk dan al onze informatie over parkeren in Den Haag

 


arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa