parkeren Deventer

Parkeren Deventer

Verdwaal in de steegjes, hofjes en pleintjes van deze pittoreske oer-Hollandse stad. Sta stil bij de voorgevels van eeuwenoude grachtenpanden, winkel in kleurrijke boetiekjes en laat je inspireren door innovatieve kunstenaars in het industriële gebied. Parkeren in Deventer kan gemakkelijk in onze parkeergarages middenin het centrum. 

Bekijk alle parkeergarages in Deventer

Wat te doen in Deventer

Nee, het is geen scheurtje in de muur, dit is het super smalle steegje dat je naar de IJssel brengt. Steek het kanaal over en bekijk de skyline van Deventer; geen wolkenkrabbers die om het hoogste plaatsje in de lucht vechten, maar schattige, kleurrijke huisjes aan het water en in het midden de Grote of Lebuïnuskerk die er met kop en schouders bovenuit steekt. Van de parkeergarage wandel je zo door naar de Waag, waar nieuwsgierige mensen een bezoekje brengen aan het Historisch Museum.
 
Ga je met kinderen naar Deventer? Dan kan je het Speelgoedmuseum niet overslaan. Zoek een parkeergarage in het centrum en wandel naar de winkelstraat. Kleine onafhankelijke winkeltjes zijn volgeladen met hebbedingetjes, retro kleding en zelfgebreide sjaals. Niet te missen is ook het Havenkwartier, een oud industriegebied waar jonge creatievelingen zich nu uitleven en regelmatig tentoonstellingen plaatsvinden. Sluit de dag af in het cultuur- en poppodium Burgerweeshuis of de schouwburg, waar je vlakbij kan parkeren en altijd wel wat te doen of zien is.

Parkeren bij Q-Park in Deventer

Als je in Deventer aankomt, hoef je niet lang te zoeken naar een parkeerplaats. Er zijn namelijk voldoende parkeergarages van Q-park, zowel in het midden als aan de rand van het centrum. Op de tijd hoef je ook niet te letten, want onze parkeergarages blijven 24/7 geopend!

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Deventer

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Deventer