Parkeren Emmen

Neem de auto en rijd naar Emmen voor een dag rust en ontspanning. Over een parkeerplaats hoef je je geen zorgen te maken, want dankzij Q-Park zijn er parkeergarages in overvloed en is parkeren in Emmen een fluitje van een cent!

Bekijk alle parkeergarages in Emmen

Wat te doen in Emmen

Avonturiers en natuurliefhebbers komen in Emmen altijd aan hun trekken. Parkeren doe je in een parkeergarage van Q-Park en dan maak je je klaar om de dag te beginnen met een safari. In de Wildlands Adventure Zoo trek je in een dag de wereld rond en sta je oog in oog met dieren uit de jungle, de savanne en het poolgebied. Zet de expeditie verder in het enige UNESCO-Geopark van Nederland, de Hondsrug, waar je via het landschap terugreist in de tijd op zoek gaat naar prehistorische schatten.
 
Neem een picknick mee naar natuurgebied Bargerveen, waar je urenlang kan wandelen en vogels spotten. Als het zonnetje schijnt is een duik in de Grote Rietplas een must. Wil jij er liever een leerrijke dag van maken? Ga dan naar het Veenpark, waar je alles leert over de Drentse veenhistorie. Voor een prachtige afsluiter van de dag beklim je Haantjeduin, de hoogste natuurlijke heuvel van Drenthe, waar je met een beetje geluk getuige bent van de zonsondergang. Na een volle dag wandel je terug naar de auto en rijd je van de parkeergarage zo weer naar huis.

Parkeren bij Q-Park in Emmen

Maak het jezelf gemakkelijk en kom een dagje naar Emmen met de auto. Parkeren in Emmen is gemakkelijk dankzij de verschillende parkeergarages van Q-Park, waar je vlot in- en uitrijdt. Van de parkeerplaats wandel je zo naar de belangrijkste bezienswaardigheden.

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend