Parkeren Enschede

Parkeren Enschede

In de Middeleeuwen stond je hier in het midden van een agrarische nederzetting, nu is het de groenste stad van Nederland. Wil je deze bijzondere stad eens bezoeken? Neem dan de auto en rijd richting het oosten, eenmaal aangekomen in Enschede is het gemakkelijk parkeren op een van de vele parkeerplaatsen van Q-Park

Bekijk alle parkeergarages in Enschede

Wat te doen in Enschede

Vanuit de parkeergarage wandel je zo naar Roombeek, de meest bijzondere en bekende wijk van Enschede. Tijdens een rondleiding door Roombeek kom je aan kunst en cultuur niet te kort, zo liggen TETEM Kunstruimte, het Rijksmuseum Twenthe en de MuseumFabriek op de route. Voor een volledig beeld van het rijke verleden van Enschede, wandel je ook door het centrum van de stad langs monumenten, kunstwerken, en majestueuze villa’s waarin textielbaronnen woonden.

Voor de bierliefhebbers is er de Grolsch Brouwerij tour, tijdens deze tour kom je alles te weten komt over de rijke geschiedenis, het brouwproces en het bottelen van Grolsch bier, en natuurlijk mag je ze ook proeven in verschillende cafés. Wil je liever even wat rust? Ga dan naar het Natuurgebied Vliegveld Twenthe, waar het vliegveld lag dat in 1940 door de Duitsers werd aangelegd. Langs het belevingspad maak je kennis met de poelkikker en de kamsalamander en wandel je langs oude militaire objecten.

Parkeren bij Q-Park in Enschede

Je vindt onze parkeergarage Q-Park Enschede midden in het centrum. Wil je op loopafstand parkeren van het centrum en de bezienswaardigheden? Kies dan voor het gemak van onze parkeergarage.

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
  • Zeker van een parkeerplaats in Enschede