Parkeren Hengelo

Wat te doen in Hengelo

Parkeergarage Hengelo

Alle parkeergarages in Hengelo

2
 • Informatie zoals de openingstijden, tarieven en overige gegevens vind je terug op de pagina van de parkeergarage.
 • Als je de Q-Park app download, dan kun je vooraf zien hoeveel vrije plaatsen er zijn in de Q-Park parkeergarage waar je wilt parkeren. Ook kun je dit zien op de locatiepagina op de website.
 • Een dagtarief staat gelijk aan 24 uur, dit gaat in op het moment dat je inrijdt. Op sommige locaties kan dit afwijken, dit staat specifiek vermeld op de locatiepagina. Rijd je bijvoorbeeld in om 15:00 uur, dan geldt het maximale dagtarief tot 15:00 uur de volgende dag.
 • In meer dan 100 Q-Park parkeergarages vind je één of meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Per parkeergarage staat aangegeven hoeveel laadpunten aanwezig zijn.
 • Je kunt vooraf gemakkelijk een parkeerplaats reserveren door naar onze homepage te gaan. Hier vul je je stad naar keuze in, gevolgd door de gewenste datum en tijdstip. Alle opties inclusief de prijzen worden voor je gefilterd zodat jij de beste deal kan vinden die bij jou past.

  Let op: Het is nog niet mogelijk om bij alle Q-Park parkeergarages te reserveren.

   

Andere vragen?
Je kunt ons elke dag bereiken tussen 09:00 en 17:00 via Facebook of Twitter
Vind ons op:

Hengelo

Hengelo-qpark

Parkeren Hengelo

Deze rustige stad in het oosten van het land heeft misschien geen lange geschiedenis, maar wel een rijke. Laat je betoveren door oude kastelen en kerken, laat je omgeven door natuurpracht en beleef de bruisende binnenstad. De auto parkeren in Hengelo is gemakkelijk, want parkeerplaatsen van Q-park zijn overal.

 

Bekijk alle parkeergarages in Hengelo

Wat te doen in Hengelo

Na het parkeren wandel je van de parkeerplaats zo naar de iconische Lambertuskerk, die met zijn twee torens trots en statig over de binnenstad uitkijkt. Verken de omgeving met een spoorfiets, die je over een oud goederenspoor helemaal naar Twekkelo trapt. Of neem een terrasje in de binnenstad waar je ook leuke en unieke winkeltjes hebt. Regen? Bezoek dan het overdekte winkelcentrum.
Als je de kinderen loslaat in pretpark De Waarbeek, is een rustige avond gegarandeerd! Volgende stop is proeftuin Het Plukreef, waar je rondscharrelt op het eeuwenoude erf van boerderij ’t Reef en zelf je avondeten bij elkaar plukt. In techniekmuseum Oyfo zet je stoommachines in werking en bel je met een ouderwetse telefooncentrale. Na een lange, volle dag wandel je zo terug naar de parkeergarage en ben je in een mum van tijd weer thuis.

Parkeren bij Q-Park in Hengelo

Als je met de auto naar deze bijzondere stad in het oosten van het land rijdt, heb je keuze te over. Parkeer je de auto graag in een vlot bereikbare parkeergarage in het midden van het centrum, of zet je hem liever op een goedkope parkeerplaats aan de rand van het centrum? Alles kan, voor ieder wat wils!

De voordelen van parkeren bij Q-Park in Hengelo

 • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
 • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
 • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend
 • Zeker van een parkeerplaats in Hengelo

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa