Parkeren Hilversum

Parkeren Hilversum

Hilversum is het Hollywood van Nederland, en zoveel meer. Een dagje Hilversum betekent je vergapen aan villa’s, smikkelen van luxueuze taarten en ijsjes, over de heide struinen en natuurlijk lekker shoppen in het centrum. 

Bekijk alle parkeergarages in Hilversum

Wat te doen in Hilversum

Parkeer je auto eenvoudig in een van onze parkeergarages en wandel snel richting het centrum van Hilversum. Om je echt in de Nederlandse film wereld te dompelen bezoek je de JT Bioscoop of breng je de avond door in het filmtheater, wie weet komt jouw idool net vandaag inspiratie opdoen. Maar zoals we al zeiden, Hilversum is zoveel meer dan het Hollywood van Nederland. 

Ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken in het Goois Natuurreservaat of over de Hoorneboegse heide, of brengen een bezoek aan de Botanische tuin Dr. Costerus of natuurmonument Corversbos. Heb je kinderen bij? Laat ze dan lekker spelen in het klimbos Gooi Eemland; een rustige avond gegarandeerd. Met of zonder uitgeputte kroost loop je zo terug naar de parkeergarage, waar je vlot naar buiten rijdt en voor je het weet ben je weer thuis.

Parkeren bij Q-Park in Hilversum

Hilversum is misschien niet groot, maar er zijn genoeg parkeerplaatsen van Q-Park. Wil je je auto parkeren in het centrum, of parkeer je liever op een parkeerplaats in het centrum? Het kan allemaal, en omdat onze parkeergarages 24/7 geopend zijn, hoef je je geen zorgen te maken om de tijd.

De voordelen van Q-Park

  • Altijd dichtbij en makkelijk te bereiken.
  • Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend