Maastricht
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47 6211 LE Maastricht

Parkeren Theater aan het Vrijthof

Ga jij naar het Theater aan het Vrijthof voor een culturele avond? Neem dan de auto naar Q-Park Vrijthof of Entre Deux en laat je verrassen door toneel, muziek of cabaret van de hoogste plank!

 
Navigeer naar de parkeergarage

De voordelen

  • Onze parkeergarages zijn 24/7 geopend.
  • Eenvoudig in- en uitrijden.
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar.


Theater aan het Vrijthof

Museum aan het Vrijthof is een particulier fotografiemuseum gelegen in het centrum van Maastricht. Ze ontvangt geen structurele financiering van de gemeente Maastricht, Provincie Limburg of de landelijke overheid. Het museum is gesitueerd in het voormalige Spaans Gouvernement, een gebouw dat al in de 16e eeuw dienst deed als buitenpaleis van Keizer Karel V. 


Museum aan het Vrijthof heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een nieuwe toekomstvisie met een duidelijke keuze voor het veelzijdig medium fotografie. Het museum wil twee keer per jaar een grote naam uit de fotografiewereld presenteren met een attractief omlijstingsprogramma. De rode draad van de tentoonstellingen is de maatschappelijke relevantie. Een nieuw en fris museaal concept, een ontmoetingsplek, met meer ruimte voor experiment en nieuwe crossovers binnen de cultuursector. Een breed publiek wordt op een toegankelijke wijze getrakteerd op spraakmakende ervaringen en spannende kruisbestuivingen in een sfeervolle setting, waarbij bezoekers met een zachte g worden ontvangen.

 

Bekijk alle parkeergarages in Maastricht


Parkeergarages in de buurt.

arrow
Online betaalmethoden
iDeal
MasterCard
Visa